چگونه سایت پزشکی خود را سئو کنید ؟

0

داشتن یک سایت پزشکی و سئو و بالا آوردن آن در نتایج گوگل یکی از دغدغه های امروزه پزشکان به شمار می‌آید. اینکه یک دکتر بدنبال سئو سایت کاشت مو هست یا یک دکتر دیگر بدنبال بالا آمدن با کلمه جراحی بینی، به داغ شدن این بازار کمک زیادی کرده و طبیعتا رقابت را سخت تر می‌کند. در این مقاله قصد داریم در مورد تکنیک های سئو سایت های پزشکی و مواردی که برای بالا آمدن کلمات سخت در این حوزه وجود دارد صحبت کنیم و به شما کمک کنیم در سریع ترین زمان سایت پزشکی خود را در سخت ترین کلمات این حوزه به نتایج بالای گوگل برسانید؛ پس با ما تا آخر این مقاله همراه باشید.

 

چه زمانی باید سئو روی سایت پزشکی خودتان را انجام دهید؟  

در دنیای دیجیتال امروز داشتن سئو سایت پزشکی برای یک پزشک یا ارائه دهنده خدمات درمانی بسیار ضروری است. زیرا ۷۳ درصد از بیماران به هنگام پیدا کردن پزشک معالج خود به موتورهای جست‌وجو رو می‌آورند و همچنین ۸۹ درصد از مصرف کنندگانی که به دنبال حل سوالات بهداشتی خود هستند، از موتورهای جست‌وجو کمک می‌گیرند. جالب است بدانید که ۵۵ درصد از جست‌وجوگرها روی سه لینک اول نتایج موتورهای جست‌وجو کلیک می‌کنند. بنابراین حتماً متوجه شدید که اگر وب‌سایت پزشکی شما جزء سه لینک اول نباشد، شانس مراجعه بیماران و درآمد بیشتر را از دست می‌دهید.

استراتژی سئو، کلید موفقیت وب‌سایت شما است. سئو سایت پزشکی، وب‌سایت شما را از یک بسته انفعالی به یک ابزار بازاریابی فعال تبدیل می‌کند و منجر به هدایت بیماران بیشتر به سوی خدمات پزشکی شما می‌شود. بدون توجه به سئو سایت پزشکی نباید انتظار افزایش ترافیک وب‌سایتتان را داشته باشید. برای این‌که بهتر به اهمیت سئو سایت پزشکی و فوایدی که برای حرفه شما دارد پی ببرید، توصیه می‌کنیم ادامه مطلب را دنبال کنید.  برای سئو سایت پزشکی نیز می توانید از مشاوران سئو وب سایت ما بهره ببرید.

سئو دقیقاً به چه معنا است؟

سئو (SEO) یا همان بهینه‌سازی موتورهای جست‌وجو، فعالیت ساده‌ای است برای اطمینان از اینکه یک وب‌سایت می‌تواند در موتورهای جست‌وجو مانند گوگل برای کلمات و عبارات مربوط به فعالیت آن سایت، به راحتی پیدا شود. از جهات بسیاری این فعالیت را می‌توان فقط کنترل کیفیت وب‌سایت‌ها در نظر گرفت.

به بیان دیگر شما در حال ایجاد رابطه بین موتورهای جست‌وجو و وب‌سایت خود هستید. هدف شما این است که گوگل وب‌سایت شما را به رسمیت بشناسد، وب سایت‌ شما را معتبر بداند و به عنوان یک رتبه برتر به آن نگاه شود. در نهایت سئو سایت پزشکی باعث افزایش رتبه وب‌سایت در نتایج موتورهای جست‌وجو می‌شود و در کلمات کلیدی انتخابی شما را به لینک‌های اول می‌رساند.

چرا سئو سایت پزشکی اهمیت دارد؟

در دنیای دیجیتال امروزه بیشتر افراد در زمینه تجارت از سئو برای پزشکان شنیده‌اند. با این حال خیلی از آنها درباره اهمیت سئو برای پزشکان نمی‌دانند. در سالهای گذشته قبل از ورود به دوره دیجیتال، سئو برای مشاغل نبود. در واقع هیچ سئویی وجود نداشت. در طی دو دهه گذشته سئو در هر صنعتی به‌خصوص پزشکی بسیار حیاتی شده است. وقتی صحبت از سئو سایت پزشکی می‌شود، دلایل زیادی وجود دارد که در ادامه به مهم‌ترین آنها اشاره می‌کنیم:

۱- صنعت پزشکی مانند هر صنعت دیگری بسیار رقابتی است. اگر می‌خواهید سطح موفقیت خود را بهبود بخشیده و مشتری بیشتری جذب کنید، توسعه و اجرای استراتژی‌های سئو مهم است.

۲- هر چه وب‌سایت پزشکی شما در رده‌بندی بالاتری باشد، احتمالاً می‌توانید بازدکنندگان و در نتیجه مشتریان بیشتری جذب کنید. سئو سایت پزشکی برای اطمینان از بالاتر بودن رتبه‌بندی وب‌سایت مورد توجه قرار می‌گیرد.

۳- سئو سایت پزشکی می‌تواند باعث افزایش اعتبار شما در بین بیماران بالقوه شود. وقتی با استفاده از استراتژی‌های سئو وب‌سایت شما جزء لینک‌های اول شد، این ذهنیت در بازدیدکنندگان ایجاد می‌شود که شما قابل اعتماد هستید، زیرا آنها به گوگل اعتماد دارند.

۴- کاهش هزینه‌های دستیابی به بیماران یکی از دلایل اهمیت سئو سایت پزشکی است. یکی از اهداف بازاریابی شما جذب بیماران جدید است. با این حال ممکن است جذب این بیماران هزینه بیشتری نسبت به آنچه که به شما پرداخت می‌کنند، داشته باشد. با تکنیک‌های SEO می‌توانید بودجه کلی بازاریابی را کاهش دهید. استراتژی‌های بازاریابی دیجیتال نسبت به سایر اشکال تبلیغات ارزان‌تر است. در واقع شما می‌توانید بیماران جدید را خیلی سریعتر و با هزینه کمتر جذب کنید. با کاهش هزینه بازاریابی، انعطاف‌پذیری لازم برای سرمایه‌گذاری در زمینه‌های هدفمند را به دست می‌آورید و زمان بیشتری را ترسیم اهداف خود می‌کنید.

مهم‌ترین نکاتی که برای سئو سایت پزشکی باید به آن توجه کرد

۱- وب‌سایت پزشکی شما باید سریع، ایمن و موبایل فرندلی (mobile friendly) باشد: اگر بارگیری وب‌سایت پزشکی بیشتر از ۳ ثانیه طول بکشد، اکثر بازدیدکنندگان سایت دکمه برگشت را فشار می‌دهند. از آنجایی که هدف موتور جست‌وجوگر گوگل ارائه بهترین منابع به بازدیدکنندگان است، مطمئن باشید که یک وب‌سایت آهسته را در لینک‌های اول نمی‌توانید مشاهده کنید. پس یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های سایت پزشکی، سرعت بارگیری بالای آن است. گوگل می‌گوید که ۲ ثانیه سرعت آستانه است، اما هدف آن کمتر از نیم ثانیه می‌باشد.

مورد دیگری که در مورد وب‌سایت پزشکی باید به آن توجه کرد، امنیت وب‌سایت است. اگر وب‌سایت پزشکی یا درمانی شما ایمن نیست، مشکلات بزرگتری نسبت به سئو دارید و توصیه می‌کنیم برای پی بردن به اهمیت آن مقاله‌های مرتبط با امنیت وب‌سایت را همین الان بخوانید.

ویژگی دیگر وب‌سایت شما، موبایل فرندلی بودن آن است. به خاطر این‌که ۷۰ درصد از جست‌وجوهای مرتبط به پزشکی با دستگاه تلفن همراه انجام می‌شود. از طرف دیگر ۷۹ درصد از جست‌وجو گران با تلفن همراه، در صورت استفاده آسان احتمالا بازدید مجدد از سایت و یا به اشتراک گذاری آن را از طریق تلفن همراه انجام می‌دهند.

۲- برای سئو سایت پزشکی به صفحات زیادی که حاوی محتوای باکیفیت باشد، نیاز دارید: برای افزایش رتبه سایت پزشکی به صفحات زیاد که با محتوای باکیفیت برای سئو بهینه شده باشد، نیاز دارید. حتماً می‌خواهید بدانید که چه چیزی به عنوان محتوای باکیفیت شناخته می‌شود؟ در واقع محتوای باکیفیت محتوایی است که کمک می‌کند تا زندگی مخاطبان شما آسان‌تر و بهتر شود. برای تولید محتوای باکیفیت بهتر است به نکات زیر توجه داشته باشید:

  • صفحات را در درجه اول برای کاربران ایجاد کنید، نه برای موتورهای جست‌وجو.
  • کاربران خود را هیچ‌گاه فریب ندهید.
  • از ترفندهای در نظر گرفته شده برای بهبود رتبه‌بندی موتورهای جست‌وجو استفاده نکنید. به عنوان یک قانون خوب می‌توانید در هنگام سئوی سایت خود بپرسید که آیا این فعالیت‌ها برای کاربران من مفید است؟ آیا اگر موتورهای جست‌وجو وجود نداشتند، این فعالیت‌ها را انجام می‌دادم؟ در مورد چیزهای که می تواند سایت شما را ارزشمند، بی‌نظیر و جذاب کند، فکر کنید. سعی کنید وب سایت شما با سایت رقبا متمایز باشد. همچنین از تولید محتوای خودکار و کم خودداری نمایید.

۳- برای وب‌سایت خود باید کلمات کلیدی پزشکی مناسب را انتخاب کنید: برای بهینه‌سازی محتوای وب‌سایت برای سئو، باید محتوا را در اطراف کلمات کلیدی مناسب برای حرفه خود (پزشکی) ایجاد کنید. هر تخصص متفاوت است، اما با توجه به اینکه بیشتر بیماران به دنبال خدمات پزشکی محلی هستند، می‌توانید یک پایه اساس را با کلمات کلیدی سئو پزشکی بسازید. به عنوان مثال متخصص آلرژی برای وب‌سایت پزشکی خود می‌تواند از نمونه‌های زیر استفاده کند:

آلرژی+ شهر شما

آلرژی‌ها+ کشور شما

آلرژی فصلی+ شهر شما

درمان آسم+ شهر شما

آلرژی+ پزشک+ شهر شما

آلرژی+ درمان+ شهر شما

متخصصان آلرژی+ شهر ما

با این حال، کلمات کلیدی براساس تخصص شما متفاوت است. برای انتخاب کلمات کلیدی مناسب می‌توانید از ابزارهای گوگل مانند Keyword Planner و KWfinder استفاده کنید.

انتخاب کلمات کلیدی مناسب کافی نیست، برای افزایش رتبه وب‌سایت خود باید اطلاعات مربوطه را به نفع کسی که در جست‌وجوی آن کلمات کلیدی است، ارائه دهید. به عنوان مثال:

چه عواملی باعث ایجاد آلرژی می‌شود؟

بهترین راه برای مقابله با آلرژی چیست؟

درمان آلرژی چقدر زمان لازم دارد؟

برای درمان آلرژی چقدر هزینه لازم است؟

 

۴- استفاده از سئو تکنیکال برای سایت خود را فراموش نکنید. صفحات شما به اسکیما (schema) پزشکی، تگ عنوان‌های بهینه‌شده و توضیحات متای بهینه شده نیاز دارند: سینگال رتبه‌بندی اصلی برای وب‌سایت پزشکی، تگ عنوان صفحه وب و بعد از آن توضیحات متا است. اگر وب‌سایت پزشکی وردپرس دارید، می‌توانید افزونه‌ SEO Ultimate را برای ویرایش عناوین و توضیحات متا خود نصب کنید.

توصیه می‌کنیم کلمات کلیدی وب‌سایت خود را در تگ عنوان‌ها و توضیحات متا و همچنین نشانه‌های اسکیما پزشکی درج نمایید. اسکیما نوعی کد وب‌سایت است که به سایت اضافه می‌کنیم تا موتورهای جست‌وجو اطلاعات بیشتری از سایت داشته باشند. نشانه‌گذاری اسکیما در وب‌سایت صرفاً به معنای افزایش رتبه سایت نیست، بلکه به موتورهای جست‌وجو برای تفسیر آسان‌تر کمک می‌کند.

۵- وب‌سایت پزشکی شما به تصاویر و فیلم‌های بهینه نیاز دارد: بازاریابی ویدیویی در حال تبدیل شدن به یکی از محبوب‌ترین راه‌های مصرف محتوا است. افرادی که در صفحات وب‌سایت خود از فیلم بهره می‌برند، ۱۵۷ درصد افزایش ترافیک ارگانیک SERP را تجربه می‌کنند.

۶- برای سئوی خارجی سایت نیاز به لینک‌های باکیفیت، سیگنال‌های اجتماعی و ثبت‌نام در دایرکتورهای مناسب دارید: رسانه‌های اجتماعی تاثیر زیادی بر سئو سایت پزشکی دارند تا جایی که ۴۱ درصد از مصرف کنندگان می‌گویند محتوای یافت شده در رسانه‌های اجتماعی احتمالاً روی انتخاب آنها در پزشک معالج و مرکز درمانی تاثیر می‌گذارند.

۷- برای سئو سایت پزشکی نیاز به Google My Business دارید: اگر به افزایش ترافیک وب‌سایت اهمیت می دهید، اطمینان حاصل کنید گوگل موقعیت موسسه شما را درک می‌کند. نمایه‌ای در Google My Business ایجاد کنید و آن را کاملاً پر کنید. این نمایه سابقه رسمی مکان، ساعت و خدمات ارائه شده شما است. با ارائه این اطلاعات به گوگل، می‌توانید به بهبود رتبه‌بندی برای اصطلاحات جست‌وجوی محلی کمک کنید.

۸- رقبای خود را بشناسید: وب‌سایت‌هایی را که با وب‌سایت شما در کلمات کلیدی انتخاب شده رقابت می‌کنند، شناسایی کنید. شناخت استراتژی SEO رقبا، اولین قدم در جهت بهبود رتبه وب‌سایت شما است. با شناخت استراتژی رقبا می‌توانید بر روی پیشرفت خود تمرکز کنید.

۹- بازاریابی محتوا را برای سئو سایت جدی بگیرید: هر روز مردم در موتورهای جست‌وجو به دنبال اطلاعاتی در مورد مباحث مرتبط با سلامتی می‌گردند. تقریباً همه آنها می‌خواهند با سلامتی بیشتری زندگی کنند، حتی اگر در حال حاضر به دنبال خدمات پزشکی نباشند. از آنجایی که موسسه شما خدمات پزشکی ارائه می‌دهد، افرادی که پاسخ شما را به سوالات پزشکی مشاهده می‌کنند، به طور خودکار آنها را معتبر می‌دانند به خصوص اگر نویسندگان آن اطلاعات، پزشک و پرستار باشند. ارائه این پاسخ‌ها به صورت آنلاین نوعی بازاریابی محتوا به شمار می‌رود و می‌تواند مزایای طولانی مدت بسیاری برای موسسه شما داشته باشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.