بهترین گزینه برای بسته بندی؛ چاپ فلکسوگرافی در مقابل چاپ گراور

0

 تصور کنید موظف شده اید که مقرون به صرفه ترین بسته بندی را انجام‌دهید، بدون اینکه کیفیت بسته را به خطر بیندازید. تلاش برای یافتن بهترین قالب، ویژگی‌ها و مواد اولیه می تواند دردسر باشد. همچنین تصمیم گرفتن در مورد روش های چاپ را به این موارد اضافه کنید. با این حال کاملا مشخص است که دچار سردرگمی خواهیدشد.

تیم ما این راهنمای مفید را برای توضیح مزایا و معایب رایج‌ترین فن آوری‌های چاپی مورد استفاده در بسته بندی را برای پاسخ به این سوال ساده ایجاد کرده است: تفاوت بین چاپ فلکسوگرافی و چاپ گراور چیست؟

چاپ فلکسوگرافی چیست؟

چاپ فلکسوگرافی چیست؟

چاپ فلکسوگرافی، که به آن چاپ فلکسو نیز گفته می شود، یک روش چاپ نقش برجسته است. مشابه حروف چاپی که در آن جوهر از یک صفحه چاپ برجسته با استفاده از خشک کننده های جوهر سریع به بستر انتخاب شده منتقل می شود. چاپ فلکسوگرافی به طور مداوم در حال پیشرفت است، با پیشرفت در مطبوعات، صفحه سازی و فن آوری‌های چاپی، تقاضا برای این روش چاپ در بسته بندی افزایش پیدا کرده‌است.

چاپ گراور چیست؟

چاپ گراور چیست؟

چاپ گراور یا روتوگراور فرایندی است که با استفاده از چاپ چرخشی قادر به تولید تصاویر با ماندگاری بالا است. سیلندرهای بزرگ مسی بسیار مستحکم با استفاده از قلم نوک لیزری یا الماسی با طرح انتخاب شده حک شده اند. از حکاکی ها به عنوان “سلول” یاد می شود و در عمق های مختلف حک می شود ، سلول های عمیق تر رنگ را شدیدتر ارائه می دهند.

مزایای چاپ فلکسوگرافی چیست؟ 

مزایای چاپ فلکسوگرافی چیست؟ 

  • سرعت تولید – ماشین آلات سرعت فشار بسیار بالایی دارند ، حتی سریعتر از روتوگراور کار می کنند.
  • کاربردهای متنوع – چاپ فلکسوگرافی می تواند در طیف گسترده ای از زمینه‌ها از جمله کاغذ و پلاستیک استفاده شود.
  • هزینه های پایین تر – به لطف پیشرفت فن آوری صفحه، هزینه صفحات کم است، بنابراین برای حجم کم، فلکسوگرافی نسبت به چاپ افست لیتوگرافی ارزان تر است.

معایب چاپ فلکسوگرافی چیست؟ 

معایب چاپ فلکسوگرافی چیست؟ 

  • هزینه ها – هزینه چاپ صفحات هنوز هم می تواند برای فلکسوگرافی بالا باشد، اگرچه تولید مواد جدید صفحه باعث شده قیمت گذاری رقابتی تر شود.
  • کیفیت چاپ – چاپ فلکسو از تصاویر با تناوب پیوسته پشتیبانی نمی کند، بنابراین دستیابی به همان کیفیت چاپ ممکن با روتوگراور، به ویژه برای کارهای هنری پیچیده بسیار دشوار است.
  • شدت رنگ – شفافیت و وضوح رنگ با چاپ فلکسوگرافی به اندازه چاپ روتوگراور نیست.

مزایای چاپ گراور چیست؟

مزایای چاپ گراور

  • دارای ریزه‌کاری – چاپ گراور تنها فرایند چاپ با سرعت و حجم بالا است که می تواند تصاویر با تناوب پیوسته را چاپ کند، همچنین به عنوان عکس و تصویر هم شناخته می شود.
  • کیفیت چاپ – به عنوان یک فرآیند چاپ مستقیم، چاپ گراور باعث میشود جوهر بهتر روی کاغذ بنشیند و کیفیت چاپ با ثبات تر شود.
  • سرعت تولید – زمان چاپ سریع است و دستگاه های مدرن قادر به تولید حداکثر ۱۴ متر فیلم در ثانیه هستند..
  • دوام – سیلندرهای گراور بسیار بادوام هستند ، می توانند برای چندین بار چاپ استفاده شوند.

معایب چاپ گراور چیست؟

  • هزینه های اولیه – هزینه های اولیه تنظیم سیلندر می تواند بسیار زیاد باشد. با این حال، این هزینه ها فقط یک بار است و در صورت استفاده برای کارهای معمولی چاپ، سیلندرها حداقل تا ۱۸ ماه دیگر نیازی به تعویض نخواهند داشت.
  • هزینه های تولید – چاپ گراور همیشه به اندازه سایر روش های چاپ از نظر قیمت قابل رقابت نیست، به ویژه برای دوره های چاپ کوتاه تر. اما در مقایسه با تأمین کنندگان Far East بسیار رقابتی است.
  • حجم سفارشات بالا – هزینه های نصب و راه اندازی مقدار سفارش بیشتری برای چاپ گراور را می طلبد اما MOQ در سال های اخیر به طور قابل توجهی کاهش یافته است.

چه چیزی برای بسته بندی شما بهتر است؟

 اعتراف می کنیم که درک تفاوت واقعی بین چاپ فلکسوگرافی و چاپ گراور دشوار است. تا زمانی که نمونه ای از یک اثر هنری یکسان در فلکسو و دیگری در گراور نداشته باشید، نمیتوانید متوجه برتری اثر چاپ گراور در کیفیت تصویر بشوید.

تعادل بین هزینه و کیفیت همیشه چالش های سختی برای مارک ها به‌وجود می‌آورد. ما در چاپ پک‌های بسته بندی از حداکثر ۱۲ چاپ فلکسوگرافی رنگی در ساخت ساک دستی آماده کاغذی استفاده می کنیم. با این حال، وقتی نوبت به بسته بندی انعطاف پذیر می رسد، معتقدیم که کیفیت چاپ گراور بسیار بیشتر از چیزی است که می توان با فلکسو بدست آورد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.