سئو یا بهینه سازی موتورهای جستجو چیست؟

0

سئو یا بهینه سازی موتورهای جستجو برای بهینه کردن سایت برای گوگل و دیگر موتورهای جستجوگر است . بهینه سازی موتور جستجو (SEO) به مجموعه تکنیک ها و عملیاتی گفته می شود که برای افزایش قابلیت استفاده وبسایت ها در موتورهای جست و جویی مثل گوگل، بینگ و یاهو استفاده می شود، به عبارت ساده‌تر سئو، استفاده از تمام استراتژی های موجود، برای رسیدن یک وبسایت به تاپیک های بالاتر در موتور های جست و جو می باشد.

موتورهای جستجو چگونه کار می‌کنند؟

موتورهای جستجو چگونه کار می‌کنند؟

هدف سئو، بهینه سازی یک وبسایت خاص برای مخاطبان هدف می باشد و میزان موفقیت این بهینه سازی با معیارهایی همچون، ظاهر شدن وبسایت در تاپیک های اولیه موتورهای جستجو، ترافیک وب سایت و نرخ بازگشت سرمایه (ROI) اندازه گیری می شود.

سئو چگونه کار می کند؟

به زبان ساده، سئو به موتورهای جستجو نشان می‌دهد که محتوای شما بهترین نتیجه برای موضوع مورد نظر است. دلیل این امر این است که همه موتورهای جستجو یک هدف واحد دارند و آن نشان دادن بهترین و مناسب‌ترین نتایج به کاربران است. نحوه انجام این کار به موتور جستجوی موردنظر بستگی دارد.
بنابراین اگر می‌خواهید ترافیک ارگانیک بیشتری را روانه سایت خود کنید باید الگوریتم گوگل را درک کنید و متناسب با آن سایت و صفحات وب خود را بهینه سازید.

آیا می­دانید که تعداد وب­سایت­‌های موجود در دنیا چقدر است؟ تعداد مطالب مرتبط با موضوعی مانند: سئو چگونه کار می­کند، چقدر است؟ و از همه مهم­تر شما چگونه به این صفحه راهنمایی شده اید؟ مطمئناً شما به طور اتفاقی به این مقاله نرسیده اید! در حقیقت هیچ امری در این جهان اتفاقی روی نمی­دهد. موتور جستجوی مورد استفاده شما اعم از Google، Bing ، Yahoo و یا هر چه­ که می­خواهد باشد؛ به شکلی اتفاقی این صفحه را از آسمان انتخاب نکرده؛ بلکه از الگوریتم بسیار پیچیده ای برای پاسخگویی به سوال شما استفاده می­کند.

سئو چیست؟

سئو چیست؟

سئو مخفف عبارت بهینه سازی موتورهای جستجو بوده و سعی دارد تا با مدد الگوریتم­ و تکنیک­های رتبه بندی گوگل، وب­سایت ها را بر اساس سرچ کاربران نمایش دهد. از آن­جایی که لازم است تا رتبه بندی بر اساس ذهن انسان انجام شود: بنابراین الگوریتم­‌های طراحی شده گوگل براساس هوش مصنوعی و منطق فلسفه طراحی می‌­شوند. وقتی که بدانید SEO چگونه کار می کند؛ خواهید توانست از تاکتیک های مختلفی برای افزایش بازدید وب­سایت خود (یا اینکه وب­سایت خود را در رتبه بالایی قرار دهید) در نتایج جستجو استفاده کنید. تاکتیک های سئو در دو دسته قرار گرفته می­‌شود که رعایت هردوی آن­ها مهم است:

  • سئو داخل صفحه: تمام استراتژی های جستجو در صفحه وب­سایت اتفاق می افتد.
  • سئو خارج از صفحه : تمام استراتژی های جستجو خارج از صفحه وب­سایت اتفاق می افتد.

آنالیز کارکرد سئو

سعی کنید به لحظه ای که درباره SEO چگونه کار می­کند؟؛ به جست و جو پرداخته‌­اید، فکر کرده و مجددا کارهایی که انجام داده اید را به خاطر بیاورید. شما وارد صفحه اینترنت شدید و به جستجوی نحوه کار سئو پرداختید.

اما در مرحله­‌ی بعد چه کردید؟ شما در ابتدا بر روی یکی از چند نتیجه اول کلیک کرده‌­اید و اگر سایتی انتظارات شما را برآورده نکرد؛ احتمالاً بر روی دکمه برگشت کلیک کرده و صفحه را مجددا تا زمانی­که آنچه را که می­خواستید پیدا کنید؛ مورد بررسی قرار داده‌­اید. هر دو سئو درون صفحه ای و خارج از صفحه قصد دارند تا سایت­‌های مرتبط را برای شما و موتورهای جستجو دوستانه تر، مرتبط تر و قابل اعتماد تر جلوه دهند. البته طریقه عمل موتورهای جستجو کمی پیچیده تر از این است. امروزه موتورهای جستجو بیش از ۲۰۰ عامل مختلف را برای رتبه‌­بندی سایت و تولید نتایج جستجو به کار می برند؛ این بدان مفهوم است که عناصر بسیار مختلفی بر قرارگیری شما در نتایج جستجو تأثیر می گذارند که لازم است مهم­ترین و تاثیر گذارترین آن­ها توسط تولید کنندگان محتوا و طراحان وب رعایت شود.

چرا سئو یا بهینه سازی موتور جستجو مهم است؟

سئو می تواند رتبه یک وب سایت را در لیست های بدون پرداخت موتورهای جستجو ارتقا بخشد. این استراتژی همچنین به عنوان بهبود رتبه بندی از نظر ارگانیک شناخته می شود. شما می توانید در نتایج جستجو به رتبه بالاتری برسید ، و این باعث می شود حضور ، فعالیت ، ترافیک ، اقتدار ، وبسایت شما افزایش یافته و شانس دیده شدن خدمات و محصولاتتان را به طور قابل ملاحضه ای افزایش می دهد.

این فرایند با استفاده از مجموعه دستورالعمل‌ها برای بهینه سازی صفحات با استفاده از کلمات کلیدی خاص، از جمله پیوندهای با کیفیت بالا از دیگر سایتهای مرتبط و به روزرسانی سایت شما با کیفیت خوب، جذاب و محتوای مناسب انجام می شود. فعالیت های مربوط به سئو ارگانیک عبارتند از:

  • نوشتن مطالب عالی
  • افزودن تصاویر و فیلم ها
  • وبلاگ نویسی
  • حضور اجتماعی مناسب
  • نام تجاری
  • داده متا
  • ایمیل مستقیم

روشهای زیادی برای کمک به سایت شما با استفاده از سئو وجود دارد :

  • درک شیوه ها و روش های سئو
  • طرح و طراحی دوستانه سئو
  • ساختمان پیوند
  • بهینه سازی با کلمات کلیدی ، برچسب های متا و متن لنگر
  • درک چگونگی رفتار موتورهای جستجو – مانند نمایه سازی ، خزیدن ، ارزیابی ارتباط و نتایج پردازش.

Index و Crawl چیستند؟

خزیدن یا Crawling فرآیندی است که طی آن محتوا، صفحات و یا وبسایت های جدید توسط موتورهای جستجو کشف می شوند. یک خزنده همچنین به عنوان عنکبوت یا ربات شناخته شده و با استفاده از یک الگوریتم خاص مشخص می کند کدام وبسایت ها باید بررسی شوند.

نتایج جستجو در گوگل، بینگ و یاهو با یکدیگر متفاوت است چرا که هر کدام از آن ها از الگوریتم مخصوص به خود بهره می برند، اما این الگوریتم ها چگونه کار می کنند؟ زمانی که عبارتی جست و جو می شود، خزنده فایل Robots.txt را خوانده و این فایل به خزنده می گوید که کدام قسمت از وبسایت باید بایگانی یا فهرست بندی شود در قدم بعد خزنده، قسمت های مشخص شده را در Robots.txt بایگانی می کند. به طور کلی، اگر خزنده قادر به تشخیص محتوای تکراری نباشد و معتقد باشد که صفحه ی وب حاوی آن محتوا می تواند سبب بهبود جستجو شود، آن را فهرست می کند. به این فرآیند نمایه سازی یا Indexing گفته می شود. نتیجه خزیدن و نمایه سازی مجموعه ای از اطلاعاتی است که موتورهای جستجو برای ارائه نتایج مربوط به کاربران از آنها استفاده می کنند.

موتور جستجو چگونه کار می کند ؟

موتور جستجو چگونه کار می کند ؟

هنگامی که یک کاربر عبارتی را جستجو می کند، موتور جستجو برای ارائه پاسخ صحیح به فهرست خود مراجعه کرده و سپس اطلاعات را در قسمت SERP نمایش داده و به ترتیب اهمیت و مرتبط بودن آن ها با عبارت جستجو شده کاربر مرتب می کند. نوع مرتب سازی هر کدام از موتورهای جستجو متفاوت است چرا که هر کدام از الگوریتم منحصر به فرد و خاص خود استفاده میکنند.

موتورهای جستجو این الگوریتم ها را مخفی نگه می دارند تا کسی نتواند در رتبه بندی آنها دستکاری کند، اما بسیاری از رهبران صنعت به این کدها نفوذ کرده اند. رند فیشکین لیستی از معیارهای رتبه بندی برای سال ۲۰۲۰ ایجاد کرده است.

چرا سئو یا بهینه سازی موتور جستجو مهم است؟

سئو به کاربران کمک می کند تا وبسایت شما را پیدا کنند، بدون آن وبسایت‌های بسیاری از وبسایت‌ها قابل کشف نبوده و یا بسیاری از آن ها خواسته های کاربران را برآورده نمیکنند.

سئو وبسایت‌ها را به صورت آنلاین سازماندهی کرده و این امر سبب تبدیل آن به موضوعی مهم و اساسی در بازاریابی دیجیتال شده است با این وجود مزایای سئو محدود به این موارد نمی شود و در ادامه به معرفی دلایل بیشتری برای اینکه چرا باید به سئو وبسایت خود توجه داشته باشید، می پردازیم.

  •  اعتبار : کاربران به موتورهای جستجو اعتماد می کنند تا پاسخ‌های معتبر به آنها ارائه دهند. وجود یک وبسایت در تاپیک های بالایی و نتایج اولیه جست و جو به معنای معتبر بودن یک وبسایت خواهد بود.
  •  ترافیک : قاعده کلی این است که هرچه وب سایت شما رتبه بالاتری داشته باشد، ترافیک وب سایت شما بیشتر خواهد شد.
  •  نرخ بازگشت سرمایه : سئو روشی مقرون به صرفه برای بدست آوردن برتری در  بازاریابی آنلاین می باشد. تبلیغات در موتورهای جستجو (SEA) می تواند راهی کوتاه مدت و پرهزینه برای هدایت ترافیک به سمت وبسایت شما می باشد اما در طرف مقابل سئو می تواند راهی ارزان و طولانی مدت برای افزایش ترافیک وب سایت شما فراهم آورد.
  •  بینش مشتری : فعالیت های سئو، مانند تحقیقات کلمات کلیدی، می تواند بینش ارزشمندی برای مشتری شما ارائه کرده و این می تواند به تعریف مخاطب هدف شما ، تعیین علایق آنها و درک نیازهای آنها کمک کند.
  •  برندسازی : نه تنها سئو کمک می کند تا یک کسب و کار به صورت قوی تری در اینترنت ظاهر شود، بلکه باعث بهبود تجربه کاربر و در نتیجه ، سبب برندسازی و شکل گرفتن تصویری خوب از یک برند در ذهن کاربر خواهد شد.

سئو و استراتژی های بازاریابی

سئو یکی از دو شکل بازاریابی موتورهای جستجو (SEM) می‌باشد. بازاریابی موتور جستجو، یک نوع بازاریابی اینترنتی است که ظاهر شدن وبسایت در صفحه نتایج موتورهای جستجو یا SERP در پی خواهد داشت.

شکل دیگر بازاریابی موتور جستجو، بازاریابی به وسیله تبلیغات در موتورهای جستجو یا SEA می باشد و تفاوت آن با سئو این است که بازاریابان برای استفاده از SEA باید هزینه تبلیغات را بپردازند در حالی که تمرکز سئو بر روی ترافیک ارگانیک بوده و کاملا رایگان است.

متد و تکنیک های بهبود سئو

در حیطه مربوط به بهبود سئو، دو رویکرد اصلی وجود دارد که شامل سئو کلاه سفید و سئو کلاه سیاه می شود همچنین در بهبود سئو یک وب سایت دو فعالیت اصلی به نام های سئو درون صفحه و سئو خارج از صفحه وجود دارد. یک بازاریاب خوب به سئو کلاه سفید پیوسته و با استفاده ترکیبی از تکنیک های سئو درون صفحه و بیرون صفحه به بهبود سئو وبسایت شما کمک می کند.

تفاوت بین سئو کلاه سفید و سئو کلاه سیاه چیست؟

همانطور که گفته شد برای سئو دو رویکرد یا فلسفه وجود دارد :

سئو کلاه سفید (SEO White Hat) و سئو کلاه سیاه (SEO Black Hat) و اگر به کاربران خود اهمیت دهید، فقط رویکرد سئو کلاه سفید را در نظر خواهید گرفت. این روش صحیح و اخلاقی برای بهبود سئو یک وبسایت بوده و مطابق با دستورالعمل های کیفیتی موتورهای جستجو می‌باشد و به  پاسخگویی نیازهای جستجوگرها متمرکز می‌شود.

در سمت مقابل سئو کلاه سیاه از تکنیک های خصمانه برای دستکاری رتبه بندی ها استفاده می کند، این تاکتیک ها شامل پر کردن کلمات کلیدی، متن پنهان، پیوندهای پنهان، مزرعه لینک (Link Farming)، اسپم سازی کامنت‌ها و صفحات دروازه (Doorway Pages) است.

برخی از بازاریاب‌ها در استفاده از سئو کلاه سیاه پافشاری می‌کنند چرا که این روش، مسیری سریعتر را برای بدست آوردن رتبه‌های مطلوب در موتورهای جستجو فراهم مینماید با این حال این روش بر تجربه کاربری تاثیر منفی داشته و از این رو استفاده از آن، توسط موتورهای جستجو ممنوع می‌باشد. وبسایت‌هایی که از این روش برای دستیابی به رتبه بهتر استفاده می‌کنند توسط موتورهای جستجو جریمه و حتی مسدود خواهند شد بنابراین تحت هیچ شرایطی نباید از آن استفاده کرد.

در سئو کلاه سفید دستیابی به رتبه مطلوب دیرتر حاصل می‌شود اما این تکنیک نتایج پایدارتری را بدون تهدید مجازات ارائه می‌کنند و مهمتر از همه، این روش سبب بهبود تجربه کاربری شده و مهم ترین خواسته استراتژی سئو را برطرف می نماید. موارد زیر نمونه هایی تکنیک‌های سئو کلاه سفید می باشد.

  •  جست و جوی کلمات کلیدی جهت انتخاب کلمه کلیدی هدفی که بتواند محتوا مورد نظر کاربر از جست و جوی آن را در بر بگیرد.
  •  کلمه کلیدی مورد نظر خود را در برچسب عنوان، بدنه ی اصلی محتوای، URL ، تصاویر alt و انکر تکست (anchor text) لینک داخلی درج کنید.
  •  از کلمات کلیدی مرتبط در متن اصلی محتوای خود استفاده کنید.
  • اطمینان حاصل کنید که توضیحات و عنوان متن شما واضح و کامل است و کاربران را به کلیک در سایت خود ترغیب می کند.
  • اطمینان حاصل کنید که معماری اطلاعات وبسایتتان برای پیمایش و جست و جوی کاربران به خوبی انجام شده باشد.

سئو درون صفحه (On-page SEO) چیست؟

سئو درون صفحه به بهبود سئو با توجه پارامترهای داخلی وبسایت یک وبسایت تمرکز دارد. با بهینه سازی مولفه های مختلف وبسایت خود می توانید به موتورهای جست و جو در پیدا کردن، فهرست بندی و ایندکس کردن محتوای وبسایتتان کمک کنید. زمانی که سئو درون صفحه به درستی انجام شود، تاثیر قابل توجهی بر تجربه کاربری مخاطبان و رتبه ی وبسایتتان خواهد داشت.

موارد زیر لیستی از پارامترهای مهم در سئو کلاه سفید را تشکیل می دهند :

ساختار صفحه و لینک سازی داخلی

  •  اطمینان حاصل کنید که لینک های یکسان انکر تکست (anchor text) یکسان داشته باشند.
  • سعی کنید در وبسایتتان بیشتر از ۱۰۰ تا ۲۰۰ لینک داخلی استفاده نکنید.

نمایه سازی و کش

  • اطمینان حاصل کنید که فایل robots.txt و XML نقشه سایت در دایرکتوری اصلی هستند.
  • اول به موبایل فکر کنید! اطمینان حاصل کنید که تجربه کاربری وب سایت شما برای دستگاه های تلفن همراه بهینه شده است.

زمان بارگذاری صفحه

  •  اطمینان حاصل کنید که همه صفحات وب سایتتان در کمتر از ۳ ثانیه بارگذاری شوند.
  •  تجربه کاربری همیشه یک عامل مهم بوده و در سال ۲۰۱۸ به عنوان یکی معیارهای رتبه بندی از سوی گوگل تعیین شده است.

بررسی محتوای صفحه

  •  از عناوین منحصر به فرد و واضح استفاده کنید.
  • تشریح تمام توضیحات مورد نیاز
  • برای هر URL تنها از یک تگ H1 استفاده کنید.
  • تگ های ALT مربوطه را به تصاویر اضافه کنید.

کدهای وضعیت و تغییر مسیر

  •  اطمینان حاصل کنید که وب سایت شما کد وضعیت ۴XX یا ۵XX را نشان نمی دهد.
  • بررسی کنید که آیا وب سایت شما دارای کد تغییر مسیر ۳۰۲ است یا خیر، در  صورتی کد وجود داشته باشد سعی کنید به جای آن از تغییر مسیر ۳۰۱ استفاده کنید، چرا که این کد شما را به یک صفحه صحیح منتقل کرده و همچنین بررسی معیارهای رتبه بندی بر اساس محتوای این صفحه انجام خواهد شد.

محتوا

  •  اطمینان حاصل کنید که محتوای شما یونیک و کاربردی باشد.
  •  از تکثیر مطالب در زیر دامنه های مختلف خودداری کنید.

دامنه بین المللی

  •  یک نسخه بین المللی از URL خود ایجاد کنید.
  • از تگ های hreflang/rel استفاده نمایید، این تگ ها به گوگل می گوید که زبان صفحه چیست و در نتیجه، موتورهای جستجو می توانند نتایج را بر اساس زبان و کشور به مخاطبین نشان دهند.

سئو خارج از صفحه (Off-page SEO) چیست؟

سئو خارج از صفحه به مجموعه تلاشهای بهینه سازی انجام شده در خارج از دامنه، برای افزایش اعتبار و اعتبار وب سایت اشاره دارد. در حالی که سئو درون صفحه مستلزم ایجاد تغییر در خود وب سایت است، سئو خارج از صفحه در درجه اول شامل ایجاد شهرت یک صفحه از طریق بک لینک ها است.

بک لینک‌ها، لینک‌هایی از وب سایت های دیگر به صفحه مورد نظر در وبسایت شما هستند. برای موتورهای جستجو، بک لینک ها نشان دهنده کیفیت محتوا هستند. بنابراین تعداد زیادی بک لینک با کیفیت بالا به طور معمول باعث بهبود رتبه‌ی وبسایت می‌شوند.

به طور کلی، بک لینک می تواند به دو گروه تقسیم شود : پیوندهایی که به صورت ارگانیک ایجاد می شوند، بدون هیچ گونه تلاش صاحب صفحه و پیوندهای به دست آمده از طریق ایجاد لینک، مانند لینک های اجتماعی.

اگر می خواهید یک روش فعال در ایجاد لینک داشته باشید، یکی از مهمترین عواملی که باید به آن توجه کنید، ارزشمندی یک لینک است. ارزش سهام ارزش یک لینک را تعیین می کند. تعدادی از عوامل مؤثر بر میزان ارزشمندی لینک وجود دارد که شامل اقتدار دامنه پیوند دهنده، محبوبیت و قابلیت اطمینان ، تعداد پیوندها در دامنه لینک دهنده ، سن پیوند ، انکر تکست لینک و در آخر اینکه چقدر دامنه پیوند دهنده به دامنه پیوند داده شده (یعنی سایت شما) شباهت دارد. مهم است که هنگامی که تصمیم گرفتید از بک لینک ها برای بهبود سئو وبسایت خود استفاده کنید، این موارد را به خاطر داشته باشید.

علاوه بر بک لینک‌ها، تعدادی از ابزار دیگر وجود دارند که می توانند به بهبود سئو خارج از صفحه کمک کنند، از این دست می توان به این موارد اشاره کرد: وبلاگ نویسی، استفاده از اینفلوئنسرها و پتانسیل های شبکه اجتماعی و به طور کلی هر چیزی که می تواند سبب معرفی وبسایت یا برندتان در خارج از صفحه وبسایتتان شوند.

راهنمای قدم به قدم: از تحقیق درباره ی کلمات کلیدی تا تحلیل و بررسی

موارد ذکر شده در ادامه به شما نشان می دهند که چگونه از یک استراتژی سئو استفاده کرده، کلمات کلیدی را شناسایی کنید و در نهایت عملکرد سئو خود را تجزیه و تحلیل نمایید، بیاید یک مرور سریع داشته باشیم :

  1. با استفاده از Google AdWords Keyword Planner تحقیق در مورد کلمات کلیدی را انجام دهید.
  2. کلمات کلیدی را مقایسه کنید تا امکان رتبه بندی آن ها را بررسی نمایید.
  3. با استفاده از کلمات کلیدی مورد نظرتان یک محتوای مفید و ارزشمند ایجاد کنید.
  4. عناوین و سرتیتر های خود را بهینه کنید.
  5. برای ایجاد و فراهم سازی یک طراحی خوب سرمایه گذاری کنید.
  6. هدف و مرکز محتوای خود را تعیین کنید.
  7. از تکنیک های بهینه سازی در صفحه استفاده کنید.
  8. در محتوای خود از لینک ها استفاده کنید.
  9. از یک استراتژی سئو خارج از صفحه مانند تبلیغ مطالب در شبکه‌های اجتماعی و بازاریابی از طریق ایمیل استفاده نمایید.
  10. با استفاده از تجزیه و تحلیل استراتژی های خود را مرور کرده و چیزهای جدید یاد بگیرید.

مشاوره ای برای کسب موفقیت

به دلیل مخفی بودن الگوریتم های موتورهای جستجو، هیچکس فرمول قطعی موفقیت سئو را نمی داند. با این وجود، خود موتورهای جستجو چند نکته را به اشتراک می گذارند. به عنوان مثال موتور جستجوی گوگل که دارای بیشترین سهم در بازار می‌باشد، دستورالعمل های زیر را برای کمک به بازاریابان در دستیابی به رتبه های بالا ارائه می دهد.

معیارهای مثبت در رتبه بندی

نکات زیر به بهبود ترافیک شما در گوگل کمک می کنند :

  • صفحات و محتوای آن را برای کاربران ایجاد کنید، نه موتورهای جست و جو
  • اطمینان حاصل کنید که وب سایت شما و محتویات آن را منحصر به فرد هستند
  • یک صفحه سلسله مراتبی مفهومی و روشن داشته باشید.
  • بر محتوای تولیدی توسط کاربران (UGC) نظارت کنید و از اسپم و هک جلوگیری نمایید.
  • یک فایل نقشه سایت، فهرست سایت و صفحه نقشه سایت فراهم نمایید.
  • اطمینان حاصل کنید که سرور شما از هدر HTTP If-Modified-From پشتیبانی می کند.
  • میزان خزیدن (Crawling) را با استفاده از فایل robots.txt مدیریت نمایید.
  • از یک سیستم مدیریت محتوا استفاده کنید.
  • اطمینان حاصل کنید که تمام لینک ها سالم هستند.
  • کلمات مهم را در متن نمایش دهید، نه تصاویر.

اطمینان حاصل کنید که وب سایت شما برای موبایل، تبلت و رایانه های رومیزی بهینه شده است.

معیارهای منفی در رتبه بندی

از تکنیک های زیر اجتناب کنید :

  •  تکنیک های کلاه سیاه
  •  لینک دهی به صفحات منقضی
  • محتوایی که بطور خودکار تولید شده یا محتوای کپی
  •  لینک های ساختگی
  •  استفاده از کلمات کلیدی غیر مرتبط در متن محتوا
  •  محتوای مخفی

مهم ترین مساله این است که نتایج بهینه سازی های خود را تجزیه و تحلیل کرده تا متوجه شوید چه چیزی در بهبود سئو وبسایتتان موثر بوده و چه عواملی بر آن تاثیرگذار نبوده اند.

ابزارهای رایگان بهبود سئو

برای شروع بهبود سئو وبسایتتان چیزی به ذهنتان رسیده است؟ باید بدانید استفاده از ابزار مناسب می توانند بیشترین تاثیر مثبت را داشته باشند، ابزارهای رایگان در دسترس را بررسی کرده و از امروز ترافیک وب سایتتان را افزایش دهید.

بهینه ساز وب سایت

Website Checker یک دید کلی از فرصت های موجود برای بهینه سازی وبسایتتان در اختیار شما می گذارد.

Robots.txt

با استفاده از Robots.txt Generator در چند گام ساده می توانید یک فایل Robots.txt ایجاد کرده و به وسیله ی Robots.txt Tool قادر خواهید بود از دسترسی ربات ها به دایرکتوری های مختلف آگاه شوید.

از محتوای کپی دوری کنید

ابزار Text Uniqueness به شما کمک می کند تا محتوا کپی را تشخیص داده ، تا از آن ها استفاده نکنید.

بهینه ساز اسنیپت گوگل

با استفاده از ابزار Google Snippet Optimizer می توانید عنوان و توضیحات متای اسنیپت را در دستگاه های مختلف بهینه کنید چرا که آن ها اولین چیزی هستند که کاربران از وبسایت شما می بینند.

سرعت بارگذاری صفحه

راهنمای بهینه سازی سرعت بارگذاری صفحه، با آموزش قدم به قدم به شما نشان می دهد که چگونه می توانید سرعت بارگذاری صفحات وب سایتتان را افزایش دهید.

نتیجه گیری

خواه یک شرکت محلی باشید یا یک شرکت بزرگ ، بهینه سازی موتور جستجو برای یافتن وب سایتتان توسط کاربران آنلاین مناسب ضروری است. بهبود قابلیت استفاده از مطالب و تجربه کاربری در وب سایت شما باعث بهبود رتبه شما در موتورهای جستجو می شود و این موضوع در نهایت بر ترافیک ارگانیک شما تاثیر می گذارد و به هدایت کاربران به سمت وب سایت شما کمک می کند. متخصصان بازاریابی و علاقمندان به بازاریابی باید سئو را جزء اصلی یک برنامه بازاریابی دیجیتال موفق بدانند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.