بهترین گیاهان آپارتمانی برای خرید کدام است ؟

0

جذابیت و زیبایی در خرید گیاهان آپارتمانی انکار ناپذیر است. اما این جذابیت زمانی ایده‌آل و منحصر بفرد خواهد بود که ماندگار و همیشگی باشد. برای اینکه بتوان از زیبایی‌ها و جذابیت‌های گیاهان آپارتمانی به صورت دائمی برخوردار بود، باید توجه ویژه‌ای به نگهداری و مراقبت از آنها داشت . نگهداری از گیاهان آپارتمانی بر طبق اصول و قواعد خاصی صورت می‌پذیرد. اگر طبق اصول مناسب و مطلوب به نگهداری از گیاهان آپارتمانی بپردازید، حتما با گیاهان سرزنده و شادابی مواجه خواهید بود. اما برای نگهداری از آنها باید چه قواعدی را سرلوحه قرار دهید:

عوامل موثر در نگهداری از گیاهان آپارتمانی

عوامل موثر در نگهداری از گیاهان آپارتمانی

ایجاد بستر مناسب برای رشد مطلوب

یکی از مهمترین عوامل در نگهداری از گیاهان آپارتمانی استفاده از بستر مناسب برای رشد مطلوب و ایده‌آل خواهد بود. خاک مهمترین بستر برای رشد گیاهان به شمار می رود. استفاده از خاکهای مناسب در کنار کوددهی مطلوب می‌تواند تاثیرات بسزایی در رشد گیاهان آپارتمانی داشته باشد. خاکهایی که از مواد مغذی مناسبی برخوردار هستند و همچنین از زهکشی ایده‌آلی برخوردارند، می‌توانند بهترین گزینه برای رشد مطلوب گیاهان باشند. خاکهای سبک نه تنها می‌توانند اکسیژن مناسب را برای گیاه به همراه داشته باشند، بلکه عبور آب را از منافذ خاک امکان پذیر خواهند نمود. از این رو ریشه‌ی گیاه شرایط بسیار عالی را برای رشد مناسب در بر خواهد داشت.

نور مناسب

اغلب گیاهان آپارتمانی برای رشد منحصر بفرد خود نیاز به دریافت نور کافی از خورشید خواهند داشت. برای این منظور در زمان خاصی می‌توانید گیاه خود را در زیر نور خورشید قرار دهید تا نیاز گیاه برطرف شود. اما برخی از گیاهان آپارتمانی ، دوستدار دریافت نور خورشید به طور غیر مستقیم هستند. این گیاهان اغلب در سایه رشد مطلوبی را در پی خواهند داشت. از این جهت نگهداری از گیاهان آپارتمانی بسیار عالی و منحصر بفرد خواهد بود. گیاهانی از قبیل سانسوریا از جمله گیاهان آپارتمانی هستند که به نور غیر مستقیم نیاز دارند. این گیاهان در اثر قرارگیری در نور مستقیم خورشید دچار سوختگی و از بین رفتن خواهند شد.

آبیاری مناسب در گیاهان آپارتمانی

یکی از عوامل بسیار مهم در نگهداری از گیاهان آپارتمانی ، آبیاری به موقع و مناسب آنها خواهد بود. دوستداران گل و گیاه به راحتی می‌توانند تشخیص دهند که گل و گیاه آنها به آب نیاز دارد یا خیر. آنها می توانند با لمس خاک گیاه برای آبیاری آن اقدام نمایند. اگر خاک را فشرده و با خاک خشکی مواجه شوند، بهتر است برای آبیاری آن اقدام کنند. در غیر این صورت و مرطوب بودن خاک ، نیازی به آبیاری نخواهد بود. آبیاری نامناسب ( کم یا زیاد) می‌تواند تاثیرات مخربی بر روی گیاه آپارتمانی شما داشته باشد. آبیاری کم سبب خشک شدن گیاه و آبیاری زیاد نیز سبب فساد ریشه خواهد شد. همچنین باید از آبهایی برای گیاهان استفاده نمود که ، از کلر برخوردار نبوده و در صورت امکان ، باقیمانده‌ی آب شستشوی سبزیها و یا آب آکواریوم باشد.

رسیدگی به گیاهان آپارتمانی

نگه‌داری از گیاهان آپارتمانی تنها به آبیاری ، خاک مناسب و همچنین دریافت نور مناسب ختم نخواهد شد. رسیدگی به این گیاهان ،‌می‌تواند تاثیرات بسزایی در جذابیت ظاهری و همچنین خصوصیات درونی آنها داشته باشد. از جمله رسیدگی‌ها و نگهداری از گیاهان آپارتمانی مناسب عبارتند از :

  • تعویض گلدان در زمان مناسب برای تنفس ریشه و همچنین رشد مطلوب‎‌‌تر گیاه
  • استفاده از کوددهی مناسب و کمپوستهای ایده‌آل و مطلوب برای رشد گیاهان
  • هرس نمودن گیاهان با استفاده از جدا کردن برگهای زرد و خشک شده
  • استفاده از هوای آزاد برای تنفس گیاه و دریافت اکسیژن از محیط
  • قرار دادن گیاه در محیط‌های مناسب و مرطوب برای جلوگیری از رشد نامطلوب و زرد شدن برگها در گیاهان آپارتمانی
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.