انیماتور کیست ؟

0

انیماتور کیست؟

آیا تا به حال ظاهر و حرکات کاراکتر سیمبا در The Lion King را تحسین کرده اید؟ یا شاید از خود پرسیده باشید که وودی در داستان اسباب بازی چگونه تقریباً مثل یک انسان حرکت میکند؟ تمام شخصیت های مورد علاقه شما در انیمیشن ها توسط انیماتورها ساخته شده اند.

انیماتور یک متخصص است که از برنامه ها یا نرم افزارهای ویژه کامپیوتری برای ساخت تصاویر و کاراکتر های دو بعدی و سه بعدی برای وب سایت ها ، بازی ها ، فیلم ها ، تیزر های تبلیغاتی و موزیک ویدیو ها بعنوان شغل در منزل استفاده میکند. انیماتور به نقاشی ها و مدل ها روی صفحه جان می بخشد.

انیمیشن، نمایش سریع و متوالی تصاویری از اثر هنری، برای ایجاد توهم حرکت است.

انیمیشن چیست؟

انیمیشن، نمایش سریع و متوالی تصاویری از اثر هنری، برای ایجاد توهم حرکت است. به عبارتی انیمیشن هنر حرکت بخشیدن به اشیای بیجان می باشد.

اولین نمونه های انیمیشن، به نقاشی های عهد پادینه سنگی بازمی گردد، روی دیواره غارها حیوانات با چندین پا به ترسیم درآمده بود و در موقعیت های مختلفی مثل روی هم قرارگرفتن و افزوده شدن به یکدیگر، به وضوح می توان دریافت که حرکت میکردند.

مهارت های لازم برای یک انیماتور

حرفه های مربوط به انیمیشن سازی معمولاً شامل خلاقیت است. وقتی انیماتور بتواند به سرعت طرح های خود را ترسیم کند ، کار آسان تر می شود. از آنجا که یک انیماتور مسئولیت تبدیل تصاویر ثابت به اشیاء متحرک و زنده را بر عهده دارد، باید بسیار خلاق باشد. داشتن دانش خوب در مورد چگونگی حرکت انسان یا اشیا به همان اندازه ضروری است. با این حال مهارت های دیگری هستند که برای موفقیت یک انیماتور ضرروری هستند.

  • طراحی گرافیک : جلوه های حرکت ، جلوه های بصری و همچنین افکت ها، مهارت های گرافیکی هستند که به انیماتور در ایجاد انیمیشن های خیره کننده کمک می کنند.
  • مهارت های بازیگری : شاید فکر کنید این مهارت نباید در این لیست باشد، اما کاملا ضروری است. انیماتور باید بتوانید شخصیت هایی خلق کند که بتوانند احساسات واقعی انسان را در ژست ها ، چهره ها و اعمال خود نشان دهند. انتظار می رود بینندگان با شخصیت های انیماتور همدلی کنند.
  • مهارت های ترکیب رنگ : توانایی انیماتور در ترکیب رنگ ها و درک تئوری رنگ نیز در حین دنبال کردن حرفه ای در انیمیشن مهم است. انیماتور باید بداند در کجا از رنگ ها استفاده کند زیرا آنها در انتقال پیام های انیماتور کمک میکنند.
  • مهارتهای مکانی : شامل دانستن نسبت های ایده آل اشیاء ، درک نحوه فضا و سایر عناصر برجسته در طراحی انیماتور می باشد. مهارت های مکانی همچنین در زمان اقدامات ، واکنش ها و حرکات کمک می کند و باعث میشود تا عناصر برای مشتری یا کاربران نهایی واقع بینانه به نظر برسند.
  • خلاقیت : بدون شک ، ابزاری ترین مهارت که یک انیماتور باید داشته باشد خلاقیت است. انیماتور باید در فعالیتهایی شرکت کند که می تواند به خلاقیت در تفکر او کمک کند. یکی از عادتهای مهمی که می تواند به افزایش سطح خلاقیت انیماتور کمک کند این است که وقتی به طور مداوم ترسیم و طراحی می کند ، شکل های جدیدی از تصورات خود ایجاد کند و هر زمان که می تواند آنها را توسعه دهد. از یک انیماتور انتظار می رود که مبتکر باشد و همچنین توانایی تولید مفاهیم جدید را داشته باشد.
بیشتر بخوانید : چرا پردرآمدترین کار در منزل برای بانوان بسته بندی است؟

وظایف و مسئولیت های انیماتور

مسئولیت‌های شغلی معمول یک انیماتور شامل موارد زیر است :

  • انیمیشن شخصیتی ایجاد کند که بتواند طیف گسترده ای از احساسات را به نمایش بگذارد.
  • با استفاده از داده های ضبط حرکت ، انیمیشن هایی با کیفیت بالا ایجاد کند.
  • بازخوردهای سازنده و خلاق را در بین تیمها ارائه و دریافت کند.
  • با دیگر انیماتورها ، مشتری ها و تهیه کنندگان همکاری کند.
  • نمونه های اولیه و مدل های جدید کاراکتری را ایجاد کند.
  • درک و اجرای جزئیات انیماتور از سمت سرپرست انیمیشن.
  • به طور خلاقانه ای بتواند داستانی را با استفاده از تصاویر بازگو کند.
  • آموزش نحوه استفاده از جدیدترین برنامه های رایانه ای و به روز ماندن در ترند های صنعت خلاق.
بیشتر بخوانید : بلاگر کیست ؟

محیط کاری

حدود نیمی از تمام انیماتورها خود اشتغالی هستند و در خانه کار می کنند. این کار میتواند در صنایع تصویربرداری و فیلمبرداری متمرکز باشد. انیماتور ها همچنین ممکن است در یک دفتر تجارت ، مانند یک شرکت نشر ، آژانس تبلیغاتی یا یک شرکت نرم افزاری کار کنند.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.