بلاگر کیست ؟

0

بلاگر کیست ؟

وقتی صحبت از کار در خانه با درآمد بالا می شود، یکی از اولین مشاغلی که به ذهن می رسد، وبلاگ نویسی است. امروزه با توجه به گسترش چشمگیر استفاده از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام، تلگرام، فیسبوک و … ، وبلاگ نویسی به یک شغل ثابت و پر درآمد برای بسیاری از افراد تبدیل شده است.

بلاگر به چه کسی می گویند؟

در این شغل فرد بلاگ نویس (بلاگر) صفحه خود را در شبکه های اجتماعی به صورت روزانه آپدیت می کند و مطالب جدید را پیرامون موضوعی که در آن فعالیت می کند به صفحه خود اضافه می کند. هر فردی با استعداد نوشتن، لحن و بیان جذاب و موضوعی که بتوان روی آن فعالیت کرد، می تواند به یک بلاگر (یا گفتار جدیدتر آن اینفلوئنسر) تبدیل شود. البته باید توجه کرد که بلاگری با تمام مزیت های آن، شغل بسیار وقت گیری است و تولید محتوای جذاب برای مخاطب فرایندی زمان بر است و نیاز به مطالعه فراوان دارد. بسیاری از افراد که به دنبال این کار بودند به دلیل نداشتن وقت یا انگیزه کافی و عدم توانایی در تولید محتوای جذاب، موفقیت زیادی در این شغل نداشتند و فقط وقت و گاهی سرمایه خود را از دست دادند.

یک بلاگر در چه زمینه هایی می تواند فعالیت کند؟

افراد در زمینه های متنوعی می توانند به بلاگ نویسی مشغول شوند. برای مثال بلاگر های زیادی در زمینه های آرایشی و زیبایی، خوراکی و معرفی رستوران ها (رستوران گردی) ، پوشاک و معرفی فروشگاه ها، آموزش زبان های مختلف و … فعالیت می کنند. بسیاری از بلاگر ها نیز با ثبت زندگی روزمره خود به نحوی جذاب به شهرت رسیده اند. هرچه موضوع و محتوای تولید شده جذاب تر باشد، مخاطبان بیشتری جذب آن می شوند.

کسب درآمد از طریق بلاگ نویسی از راه های مختلفی ممکن است.

راه های کسب درآمد بلاگر ها

کسب درآمد از طریق بلاگ نویسی از راه های مختلفی ممکن است. یکی از این راه ها تبلیغ برای صفحات و بلاگر های دیگر است. زمانی که شما مخاطبان زیادی داشته باشید، پیج های تازه کار با مخاطب کمتر می توانند از شما بخواهند تا برای آن ها تبلیغ کنید و به ازای آن مبلغی دریافت کنید. معمولا هرچه پیج مخاطبان واقعی و درصد فعالیت بیشتری داشته باشد، هزینه تبلیغات آن نیز بیشتر می شود. ولی در آخر این خود شما هستید که هزینه تبلیغات پیج خود را تعیین می کنید. از دیگر راه های کسب درآمد ارائه خدمت یا محصولی خاص در کنار بلاگ نویسی است که معمولا چنین کاری صفحه شما را به یک صفحه کاری تبدیل می کند.

بیشتر بخوانید : انیماتور کیست ؟

نکات قابل توجه برای بلاگر ها

 بهتر از هیچ وقت به دنبال دنبال کننده (فالوور) فیک نباشید، زیرا معمولا چنین کاری اعتماد مخاطبان واقعی را از بین می برد. آپدیت روزانه صفحه خوب است، ولی باید توجه داشته باشید که اگر زمان کافی برای تولید محتوای مناسب برای هر روز را ندارید بهتر است تمرکزتان روی محتوا باشد تا تعداد پست ها، به عبارتی هر چند روز در میان یک پست مخاطب پسند و قوی بگذارید. در پست های خود می توانید از تگ های مختلفی که مربوط به موضوع شما هستند استفاده کنید. تگ ها میزان بازدید پست شما را بالا میبرد زیرا بسیاری از افراد با استفاده از تگ ها به دنبال موضوعی خاص هستند و پست شما نیز با داشتن تگ مناسب احتمال دیده شدن بیشتری دارد. ولی باید توجه داشته باشید که تگ های نامربوط معمولا برای مخاطب زننده هستند و فرد وقتی عدم تناسب موضوع و تگ را ببیند نسبت به صفحه شما دید بدی پیدا می کند و جذب نمی شود.

اینفلوئنسر ها و بلاگر ها باید توجه داشته باشند که مخاطبان بسیار زیادی آن ها را دنبال می کنند و می توانند با صحبت و محتوای خود تاثیر زیادی روی دنبال کنندگان خود داشته باشند، بنابراین باید محتوایی تولید کنند که تاثیر مثبتی روی افراد داشته باشد. بسیاری از بلاگر ها پس از مدت کوتاهی با وجود محبوبیت اولیه، دیدی منفی نسبت به خود در مخاطب ایجاد می کنند که باعث کنار گذاشته شدن آن ها می شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.