بروزترین روندهای صنعت چاپ در آینده که شما حتما باید آن را بدانید!

0

طی ده سال اخیر، تعبیر و دگرگونی های دنیای چاپ با سرعت بیشتری در حال انجام بوده است. فرآیندهای چاپی با انقلاب های متعدد رو به رو شده اند که نتیجه آن، آسانتر شدن کل پروسه چاپ برای کاربر و مصرف کننده بوده است. در حال حاضر یکی از بزرگترین چالش های پیش روی چاپخونه داران، به کار گرفتن روش ها و ماشین آلات مقرون به صرفه ای است که در عین حال بالاترین کیفیت چاپی را هم به دست بدهند.

صنعت چاپ از پویاترین صنایع جهان به شمار می آید که لحظه ای از تغییر و تحول باز نمی ایستد، تلاش برای هرچه بیشتر کردن امکانات و ابداعات چاپی، کیفیت بالا و مقرون به صرفه بودن، مهمترین فاکتورهای تحولات صنعت چاپ را تشکیل می دهند. در این مقاله، قصد داریم به چند تا از مهمترین روندهای صنعت چاپ در سال های آینده بپردازیم.

چاپ سه بعدی قلمرو خود را گسترش می دهد

چاپ سه بعدی قلمرو خود را گسترش می دهد

 چاپ سه بعدی، یکی از دستاوردهای بسیار مهم چاپ دیجیتال در دهه ی گذشته محسوب می شود که همچنان با سرعت و شتاب، به موفقیت خود در بخش های مختلف ادامه می دهد.

در حال حاضر تولیدکننده ها در صنایع مختلف می توانند با خرید و نصب یکی از سیستم های چاپ سه بعدی، به تولید اشیا و قطعات سه بعدی می‌پردازند.

 می توان گفت که چاپ سه بعدی همین حالا و در آینده ای نزدیک بانفوذ بسیار بیشتر، نقشی اساسی در تولید محصولات مختلف ایفا خواهد کرد.

بسیاری از فرآیندهای داخلی و جزئی در صنایع مختلف، که قبلا با چاپ دو بعدی با سختی ها و چالش های مختلف رو به رو بود، حالا با سیستم های چاپ سه بعدی، آسان و بدون دردسر شده است. البته هنوز نمی توان نفوذ چاپ سه بعدی را در تمام صنایع دنیا تایید کرد، اما این اتفاقی است که به زودی زود، شاهد آن خواهیم بود.

آی تی، کلید موفقیت آینده

متخصصان آی تی از مهمترین منابع انسانی در هر شرکت تولید کننده ی بزرگ در دنیا محسوب می شوند، اما با دیجیتالی شدن هرچه بیشتر فرآیندهای تولید، نیاز به این تخصص بیشتر از گذشته نمایان می شود. به گزارش مطالعات مختلف در صنعت چاپ، تا سال ۲۰۲۵، اکثر سرویس های چاپ در سرتاسر دنیا، از حالت سنتی به حالت دیجیتال تغییر می کنند که برای نگهداری از سیستم های اتوماسیون خود، بیشتر از همیشه به تامین کننده ها و متخصصان آی تی نیازمند خواهند بود.

ماشین چاپ دیجیتال دو ورقی

چاپ دیجیتال دو ورقی، مفهومی تقریبا تازه در صنعت چاپ محسوب می شود و تاحالا سیستم ها و ماشین آلات زیادی هم برای این فرآیند، طراحی نشده است. در حال حاضر چند شرکت مطرح در دنیا مثل اچ پی، اسکرین، مینولتا و فوجی فیلم، در حال کار بر روی ماشین چاپ دیجیتال دو ورقی هستند.

در چاپ با این سیستم های می توان از ورق های B2 (اندازه ی ۷۰۷ در ۵۰۰ میلی متر) استفاده کرد که همین قابلیت، باعث می شود که چاپخانه های زیادی از این سیستم های دیجیتال ورقی استقبال کنند. البته باید اشاره کرد که هزينه های مربوط به استفاده از این سیستم ها در حال کاهش، و قابلیت چاپ بر روی اندازه ها و فرمت های مختلف کاغذ هم، در حال افزایش است.

چالش امنیت چاپ با اینترنت اشیا

چالش امنیت چاپ با اینترنت اشیا

 آسیب پذیری امنیتی مربوط به اینترنت اشیا، ممکن است برای چاپخانه ها خطرناک باشد، زیرا با اتصال به اینترنت، احتمال حمله های سایبری بیشتر از گذشته می شود. حفظ امنیت سیستم های چاپخانه، همیشه یکی از چالش های مهم برای چاپخانه داران بوده است.

البته مقررات مربوط به حفاظت داده (GDPR) بهبودهایی را در امنیت چاپخانه ها ایجاد کرده است، اما بسیاری از چاپخانه ها هنوز از خطراتی که سیستم های چاپ چندکاره (MPS) چاپخانه برایشان ایجاد می کنند آگاه نیستند. اطلاعات ذخیره شده در سیستم های چاپی متصل به اینترنت، می تواند هدف حمله های سایبری قرار بگیرد.

اکثر سیستم های MPS برای ذخیره و جابه جایی اطلاعات از فضاهای ابری استفاده می کنند که دارای ابزاری برای حفظ امنیت هستند، اما با این حال چاپخانه ها برای نگهداری و حفاظت از اطلاعات کسب و کار خود، به سرویس های نظارتی پیشرفته نیازمند هستند و این نیاز، با پیشرفت امکانات آی تی و دسترسی گسترده تر به اینترنت، هرروز يشتر هم می شود

افزایش تقاضا برای پرینترهای مقرون به صرفه

 با امکانات گسترده ای که امروزه پرینترهای پیشرفته در اختیار کاربران می گذارند، پرینترها دیگر ابزارهای مخصوص محيط های کاری محسوب نمی شوند بلکه بسیاری از کاربران خانگی هم از این سیستم ها استفاده می کنند. با افزایش تقاضا از طرف کاربران خانگی، تولید کنندگان به فکر تولید پرینترهای مقرون به صرفه هستند که در تمام جنبه ها، هزینه های کمتری را به کاربر تحمیل کند.

فناوری چاپ پاک شدنی

فناوری چاپ پاک شدنی

کمپانی ژاپنی توشیبا، اولین نمونه از تکنولوژی چاپ پاک شدنی را به نمایش می گذارد. همه محتوای چاپ شده با این فناوری می تواند در صورت نیاز، به طور خودکار از روی کاغذ پاک شود. ایده این فناوری، از شرکت Pilot Pen در ژاپن گرفته شده است. نحوه کار با این تکنولوژی به این شکل است که در هنگام چاپ محتوا، در صورت بروز هرگونه خطا در حین چاپ می توان کاغذ را دوباره داخل پرینتر گذاشت، قسمت های مورد نیاز را از روی آن پاک کرد و دوباره عمل چاپ را انجام داد.

چاپ امنیتی

چاپ امنیتی یکی از ضروری ترین نیازها در هر شرکت و سازمانی محسوب می شود.  بدون وجود تمهیدات امنیتی کارآمد، هیچ کسب و کاری نمی تواند به کار خود ادامه دهد. در سالهای اخیر در این بخش هم، تغییر و تحولات فراوانی صورت گرفته است. با افزایش تعداد و انواع تهدیدات بیرونی، نیاز به چاپ امنیتی هم بیشتر از گذشته خودش را نشان میدهد. تمهیدات امنیتی مثل بسترهای چاپی امن، بارکدهای دوبعدی، مرکب های ویژه ی امنیتی و فرآیندهای مخصوص چاپ امنیتی، دارای تنوع بیشمار هستند که نیاز مشتری را به طور کامل برآورده کنند.

چاپ ابری

فناوری چاپ ابری هر روز کاربران بیشتری را به سمت خود می کشد. از طریق این فناوری ، کاربران می توانند از راه دور و تنها از طریق اتصال به گوشی، لپ تاپ و تبلت خود، کارهای چاپی خود را انجام دهند. این فناوری به تمام سیستم هایی که با فضاهای ابری سازگار هستند، متصل می شود. یکی از مزیت های این فناوری این است که نسبت به سرویس های گران قیمت، بسیار مقرون به صرفه است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.