راهنمای خرید تراش

0

راهنمای خرید تراش

خب اول از همه بگویم که اگر در اینترنت راجع به تراش که جزئی از لوازم التحریر به شمار می‌آید، سرچ کنید، چیزی راجع به تراش مداد کمتر می‌بینید؛ چرا که بیشتر مطالب در مورد تراش آهن و فلز و… است. در اصل اسم تراش، مداد تراش است. برای این که به این اسم عادت کنید، از این پس دیگر در این مطلب از اسم تراش استفاده نمیکنیم و تنها از اسم درست آن، یعنی مداد تراش استفاه می‌کنیم.

باید بگویم که نوشتن راجع به مداد تراش بسیار برایم هیجان‌انگیز است؛ پس پیشنهاد می‌کنم شما هم من را در مورد این مطلب هیجان‌انگیز یاری کنید و تا انتها با من همراه باشید.

مداد تراش نوعی ابزار مکانیکی است؛ که وقتی نوک مداد ما کوتاه می‌شود، مداد را می‌تراشد و نوک (گرافیت) بیشتری در اختیار ما قرار می‌دهد. امروزه خیلی از افراد دیگر از مداد استفاده نمی‌کنند؛ با این حال مداد طرفدار‌های خاص خود را هنوز دارد و مداد تراش یکی از ملزومات جامدادی این افراد است.

در سال ۱۸۲۸ یک فرد فرانسوی، اولین مداد تراش را ثبت کرد. در ابتدا مداد تراش به این زیبایی نبود و به راحتی نیز قابل استفاده نبود. پس از مدتی شخصی دیگر (بعضی ها گفته اند این فرد هم فرانسوی بوده) روی مداد تراش تغییراتی ایجاد کرد. روز به روز این تغییرات انجام شد، تا امروزه استفاده از آن بسیار راحت باشد.

مشاهده قیمت مداد تراش

راهنمای خرید بهترین تراش مداد

برای خرید یک مداد تراش خوب حتما باید به نکات زیر توجه کنید:

۱) مدادتراش‌ها انواع مختلفی دارند که شامل:

  • مداد تراش‌های دستی معمولی
  • مداد تراش‌های دستی مخزن‌دار
  • مداد تراش‌های رومیزی (مکانیکی)
  • مداد تراش‌های برقی

۲) خب قبل از این که سراغ موارد دیگر بروم؛ به سراغ مداد تراش برقی می‌روم که قطعا توجه شما را هم به خودش جلب کرده است. اغلب مداد تراش‌های برقی با باتری کار می‌کنند؛ اما خب تعداد باتری مورد نیاز هر یک از آن‌ها متفاوت است. این مداد تراش‌ها قطعا از مداد تراش‌های معمولی گران تر هستند. اصولا تیغه‌های آن‌ها از استیل ضد زنگ هست. در صورتی که خیلی از مداد تراش استفاده می‌کنید، حتما یک تیغه اضافه برای آن خریداری کنید. لازم به ذکر است که هر مداد تراشی که برقی است، حتما از مداد تراش‌های معمولی بهتر نیست و باید شما نسبت به نیاز خود اقدام به خرید کنید.

۳) در هنگام خرید دقت کنید که مداد تراش آرایشی خریداری نکنید؛ چرا که خیلی از مداد تراش‌های آرایشی شبیه به مداد تراش‌های معمولی دستی می‌باشند.

۴) با مداد تراش‌های رومیزی (مکانیکی) به راحتی میتوان مداد‌ها را تراش کرد و استفاده از آن‌ها بسیار راحت است.

۵) اگر در موردی نوک مداد درون مداد تراش شکست و گیر کرد؛ سعی کنید با یک جسم نوک تیز طوری آن را خارج کنید که تیغه مداد تراش آسیبی نبیند وگرنه مجور می‌شوید یک مداد تراش نو برای خود خریداری کنید.

۶) سعی کنید مداد تراشی را خریداری کنید که جنس تیغه آن از فولاد و یا استیل ضد زنگ باشد.

۷) اگر قصد دارید که یک مداد تراش دستی معمولی را خریداری کنید؛ سعی کنید آن را در دست بگیرید که خوش دست باشد.

۸) همان طور که در مورد مداد تراش‌های برقی گفتیم؛ اگر مصرف شما از مداد تراش زیاد است، سعی کنید که در هنگام خرید مداد تراش یک تیغه اضافه هم برای آن خریداری کنید.

۹) اگر روزانه خیلی از مداد و مداد تراش استفاده می‌کنید؛ سعی کنید از مداد تراش‌های مکانیکی و یا برقی استفاده کنید.

۱۰) سعی کنید در هنگام خرید مداد تراش از برند‌های معتبر خرید کنید؛ چرا که شاید یک برند چینی مداد تراشی ارزان به شما بدهد؛ اما قطعا جنس بی کیفیتی دارد و به زودی مجبور می‌شوید یک مداد تراش دیگر خریداری کنید و در اصل تنها پول شما به هدر رقته است.

قیمت مداد تراش

قیمت مداد تراش

خب حالا که تمام موارد بالا را مطالعه کردید و تصمیم گرفتید که مداد تراش خریداری کنید؛ ما تعدادی قیمت را برای شما در اینجا قرار می‌دهیم تا کمی در جریان قیمت‌های بازار قرار بگیرید.

از ارزان ترین مداد تراش شروع می‌کنیم. ارزان‌ترین مداد تراش، یک مداد تراش دستی معمولی بدون مخزن با قیمت هزار تومان است. همچنین ارزان‌ترین مداد تراشی دستی معمولی که مخزن هم داشته باشد، قیمتی چهار هزار تومانی دارد و ارزان‌ترین مداد تراش مکانیکی رومیزی، قیمتی سی هزار تومانی دارد که البته بچه‌گانه هست. ارزان ترین مداد تراش برقی نیز نود هزار تومان است.

پرفروش ترین مداد تراش

خب حالا وقتشه بریم سراغ پرفروش‌ترین‌ها.

پرفروش ترین مداد تراش یک مداد تراش ساده دستی بدون مخزن از برند اونر است که تنها پنج هزار تومان است. همچنین پرفروش‌ترین مداد تراش مکانیکی رومیزی از برند اوتللو است که هفتاد هزار تومان است. پرفروش‌ترین مداد تراش برقی نیز دویست و هشتاد و نه هزار تومان است.

گران ترین مداد تراش

بریم سراغ گران‌ترین‌ها ولی قبلش آرزو میکنم که مغزمون از قیمت‌ها سوت نکشه.

گران ترین مداد تراش، یک مداد تراش برقی از برند دلی است که ششصد و هشتاد هزار تومان قیمت دارد. پس از این، گران‌ترین تراش رومیزی مکانیکی قیمتی یک صد و هفتاد هزار تومانی دارد.

با توجه به توضیحات بالا و بودجه مورد نظر خود، مداد تراش خود را انتخاب کرده و اقدام به خرید نمایید.

از شما متشکرم که تا انتهای این محتوا، همراه من بودید. امیدوارم که مطالب بالا برای شما مفید بوده باشد.

خرید مداد تراش

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.