الگوریتم گوگل { آموزش ۰ تا ۱۰۰ الگوریتم های گوگل سال ۲۰۲۲}

0

با توجه به میزان اطلاعاتی که هر روزه در گوگل بارگذاری می­ شود، عملا یافتن مطلب مورد نظر برای کاربران بدون وجود الگوریتم‌­ های رتبه بندی امری غیر ممکن خواهد شد. بر همین اساس گوگل الگوریتم‌­ هایی را طراحی کرده است تا با توجه به مطالب به کار رفته در وب سایت­ ها آنان را رتبه بندی کند تا کاربران بتوانند به راحتی به مطالب مورد نظر خود دست یابند. همچنین گوگل در الگوریتم­‌ های خود از استانداردهای بسیار بالایی استفاده می­ کند. این استانداردها با استفاده از رای افراد و آزمون‌ ­های مختلف همه روزه بروزرسانی می‌ ­شوند تا در بالاترین کیفیت باقی بمانند.

نحوه عملکرد الگوریتم­‌های گوگل

نحوه عملکرد الگوریتم­‌های گوگل

الگوریتم­های گوگل یک سازه نیستند و مجموعه­ای از الگوریتم­های مختلف و پیچیده هستند که به رتبه بندی هرچه بهتر سایت­ها کمک می­کنند. هر گاه شما اقدام به جستجوی مطلبی در گوگل می­کنید، الگوریتم­‌های گوگل شروع به بررسی متن جستجوی شما بر اساس موقعیت مکانی، کلمات به کار رفته در متن جستجو و تنظیمات مورد نظر شما، می‌کنند تا بتوانند مفیدترین و دقیق­ترین مطالب را برای شما در کسری از ثانیه نمایش دهند. همچنین هرچه کلمات به کار رفته در متن جستجوی شما جدیدتر باشد شما می‌توانید به جدیدترین مطالبی که می­خواهید، دست بیابید.

معنی جستجوی شما برای الگوریتم­‌های گوگل

برای آنکه الگوریتم­‌های گوگل بتوانند اطلاعاتی که شما در پی آن هستید را نمایش دهند، نیاز است تا بتوانند به طور دقیق خواسته شما را درک کنند. برای این کار الگوریتم­‌های گوگل سعی در شناخت کلماتی که شما در قسمت جستجو استفاده کرده اید، دارند. بر همین اساس گوگل همواره در تلاش است تا اطلاعات خود را درباره زبان­های مختلف افزایش دهد تا نتایج دقیقتر و بهتری را برای کاربران خود به نمایش بگذارد. همچنین گوگل در حال کار بر روی الگوریتم‌­هایی می­باشد تا بتوانند اشتباهات املایی کاربران را شناسایی کنند و نتایج درست را در اختیار کاربر قرار دهند.

اگر با بازاریابی اینترنتی همگام باشید، یا حتی به طور مرتب به دنبال اطلاعات آنلاین باشید، احتمالاً نام الگوریتم گوگل را شنیده اید. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که آن ها دقیقا چه هستند؟

برای اینکه بفهمیم الگوریتم گوگل چیست، بیایید ابتدا به طور کلی الگوریتم‌ها را بررسی کنیم.

تعریف استاندارد این است: مجموعه ای از قوانین برای حل یک مسئله در تعداد محدودی از مراحل.

در زبان کامپیوترها، یک الگوریتم زمینه را برای کامپیوتر برای انجام یک کار بسیار خاص فراهم می کند. برای مثال، کامپیوتر ممکن است طوری برنامه ریزی شود که به طور تصادفی عددی بین ۱ تا ۱۰۰ به دست آورد. بنابراین، متناهی است.

راه دیگر نگاه کردن به الگوریتم این است که آن را به عنوان یک معادله ریاضی در نظر بگیریم. ممکن است از شما خواسته شود که با ۴ ثانیه از ۱۰۰ تا ۸۰ برعکس بشمارید. سپس می‌گویید: “۱۰۰، ۹۶، ۹۲، ۸۸، ۸۴، ۸۰.” روی کاغذ، ممکن است انتظار داشته باشید که در یک ستون نشان دهید که چگونه با تفریق عدد ۴ به هر پاسخی دست یافته اید. اگرچه این نگاهی ساده به یک الگوریتم است، اما به درک نسخه های پیچیده تر کمک می کند.

الگوریتم گوگل چیست؟

الگوریتم های گوگل از همان تعریف اولیه و قانون الگوریتمی پیروی می کنند که توضیح دادیم. به آخرین باری که چیزی را در گوگل جستجو کردید، فکر کنید. چه «ویدیوهای گربه ناز» یا «فروشگاه‌های کفش در کشور» را تایپ کرده باشید، موتور جستجو میلیون‌ها نتیجه را برای انتخاب شما برگرداند.

اما چگونه تصمیم گرفت کدام نتایج را به شما نشان دهد و به چه ترتیبی؟ یک الگوریتم

گوگل، الگوریتم بسیار پیچیده ای برای ارائه نتایج جستجو دارد و تغییرات نسبتاً زیادی دارد.

چه عناصری در الگوریتم گوگل بر توانایی صفحه برای نمایش در نتایج برای کلمات کلیدی خاص تأثیر دارند؟

  • ظاهر کلمه کلیدی در عنوان صفحه، تگ های سرصفحه و توضیحات متا
  • تعداد پیوندهای طبیعی و ارگانیک به صفحه
  • نحوه عملکرد وب سایت در دستگاه های تلفن همراه، مانند تلفن های هوشمند و تبلت ها

البته، این ها تنها برخی از ویژگی هایی است که الگوریتم گوگل، هنگام تعیین نحوه ارائه و رتبه بندی صفحات بررسی می کند. احتمالاً ده ها، اگر نه صدها مورد دیگر وجود دارد.

گوگل چگونه تعیین می کند که کدام عناصر در الگوریتم گوگل بیشتر اهمیت دارند؟

همانطور که الگوریتم گوگل یک صفحه وب را می خواند، یک مقدار عددی از پیش تعیین شده را برای هر صفتی که در صفحه جستجو می کند، تجویز می کند. سپس آن مقدار عددی به نتیجه نهایی اضافه می شود. بنابراین، صفحه وب که دارای مطلوب ترین صفات است به بالای رتبه بندی صفحه ارتقا می یابد. زیرا الگوریتم به آن اهمیت بیشتری می دهد.

این محاسبات توسط پلتفرم گوگل بسیار سریع انجام می شود و رتبه بندی ممکن است در نوسان باشد. زیرا توسعه دهندگان وب ویژگی هایی را که در رتبه بندی صفحات در یک وب سایت یا در یک صفحه نقش دارند، دستکاری می کنند.

بنابراین، رتبه‌بندی‌هایی که توسط الگوریتم‌های گوگل تخصیص داده می‌شوند، سیال هستند. صفحه ای که برای یک کلمه کلیدی در رتبه سوم قرار می گیرد، ممکن است با تغییر محتوای آن و سایر صفحات در نتایج، به رتبه اول یا دهم سقوط کند. معمولاً مشاغلی که بهینه سازی موتور جستجو یا SEO را در سایت خود انجام می دهند، رتبه های برتر را در اختیار دارند.

الگوریتم کافئین (Caffeine Algorithms) گوگل چیست؟

الگوریتم کافئین (Caffeine Algorithms) گوگل چیست؟

گوگل برای اولین بار در آگوست سال ۲۰۰۹ زیرساخت جدید ایندکس خود را تحت عنوان «کافئین» ارائه داد. سپس آن را در یک مرکز داده در ماه نوامبر راه اندازی کرد. سرانجام کافئین متولد شد.

وبلاگ گوگل آن را «یک سیستم کاملاً جدید ایندکس وب» مینامد که بیش از ۵۰ درصد از آخرین ایندکس‌های گوگل تازه‌تر کرده و بزرگترین مجموعه محتوای وب است که تا کنون توسط گوگل ارائه شده است.

کافئین گوگل چیست و معنی آن برای جستجوگران و دارندگان محتوا چیست؟

مدیر سایت Google’s Webmaster Central این‌طور می‌گوید:

«دنیای وب در حال گسترش و تکامل است و کافئین به این معنی است که ما می‌توانیم با آن پیشرفت بهتری داشته باشیم. با بهبود اکوسیستم، ما نیز پیشرفت می‌کنیم و محتوای مرتبط‌تری را به جستجوگران باز می‌گردانیم.»

Matt Cutts از گوگل افزود:

«کافئین هم به نفع جستجوگران است و هم به نفع صاحبان محتوا؛ زیرا به معنای این است که تمام مطالب می‌توانند در عرض چند ثانیه پس از کراول (crawl) قابل جستجو باشند.»

کافئین درواقع نوسازی زیرساخت‌های ایندکس گوگل است و نمی‌توان از آن به عنوان تغییری در الگوریتم‌های رتبه‌بندی گوگل یاد کرد که در حال حاضر در تمام مراکز داده، مناطق و زبان‌ها فعال است.

کافئین محتوا را سریع‌تر در دسترس جستجوگران قرار می‌دهد

پیش از این سیستم‌های crawling و indexing گوگل به عنوان فرایندهای دسته‌ای کار می‌کردند. Googlebot مجموعه‌ای از صفحات را می‌خزد، سپس آن صفحات را پردازش می‌کند (استخراج محتوا از آنها، مرتبط کردن داده‌های مربوط به آنها، مانند متن لنگر (anchor text) و پیوندهای خارجی، تعیین اینکه موضوع این صفحات چیست) و در آخر آنها را به ایندکس اضافه می‌کند.

در حالی که این سیستم مداوم بود، اما تمام اسناد موجود در این گروه باید منتظر بمانند تا روند پردازش کامل انجام شود. اکنون هنگامی که گوگل یک صفحه را کراول می‌کند، آن صفحه را از طریق خط لوله ایندکس پردازش می‌کند و تقریباً بلافاصله آن را تحت هُل می‌دهد.

گوگل می‌گوید کافئین در حال حاضر ۵۰ درصد ایندکس تازه‌تری نسبت به قبل داشته است. توجه داشته باشید که معرفی کافئین لزوماً به معنای خزیدن صفحات با برنامه سریع‌تر از قبل نیست؛ بلکه بدان معناست که به محض خزیدن کردن یک صفحه، آن صفحه با سرعت بیشتری در دسترس جستجوگران قرار می‌گیرد.

انعطاف پذیری گوگل در ذخیره اطلاعات اسناد بسیار افزایش یافته است

گوگل همیشه جزئیات مختلفی را با اسنادی که کراول می‌کند، ذخیره می‌کند. (در اینجا «سند» به هر قطعه محتوای وب، مانند یک صفحه وب، تصویر یا ویدئو اشاره دارد.) به عنوان مثال هنگامی که گوگل یک صفحه وب را ایندکس می‌کند، اطلاعات مربوط به پیوند صفحات خارجی را هم به آن ذخیره می‌کند.

زیرساخت کافئین انعطاف‌پذیری بیشتری را در نوع جزئیاتی که می‌تواند با یک سند ذخیره شود، فراهم می‌کند. با تغییر وب و ظهور داده‌های ارزشمند جدید درباره محتوای وب، گوگل مجبور نیست برای استفاده از آن کد جدیدی ایجاد کند.

این بدان معنی است که گرچه کافئین یک الگوریتم رتبه‌بندی نیست، اما می‌تواند در آینده بر رتبه‌بندی تأثیر بگذارد (زیرا سیگنال‌های جدید با صفحات مرتبط هستند).

Matt Cutts می‌گوید: «مهم است که درک کنیم کافئین فقط تغییری در معماری ایندکس ماست. هرچند آنچه در مورد کافئین هیجان‌انگیز است این است که اجازه می‌دهد یادداشت‌برداری راحت‌تری از اطلاعات ذخیره شده با اسناد را فراهم کند و متعاقباً می‌تواند پتانسیل رتبه‌بندی بهتر در آینده را با آن سیگنال‌های اضافی، ایجاد کند.»

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.