سئو on-page چیست؟

0

در این مقاله ما لیست کاملی از مواردی را که می‌توانند برای بهینه سازی On-Page در سایت و بهینه سازی محتوا استفاده شوند، جمع آوری کرده‌ایم. با پیروی از منطق آناتومی SERP، ما توضیح خواهیم داد که چگونه جزئیات مقاله خود را برای کاربران و موتورهای جستجو جذاب کنید.

اگر در سئو تازه کار هستید، ممکن است بخواهید با اصول اولیه شروع کنید. برای رتبه بندی بالاتر در جستجوی گوگل، صفحات وب باید به روشی خاص بهینه شوند. بنابراین در ابتدا بیایید ببینیم چه چیزی باید بهینه شود.

سئو On-Page چیست؟

سئو On-Page چیست؟

On-Page روشی است برای بهینه سازی محتوا و کدهای HTML، تا مشخص کند صفحه وب شما چیست و چه اطلاعاتی را ارائه می‌دهد. این بخش همان جایی است که یک مشاور سئو باید به شکل حرفه‌ای به آن مسلط باشد.

برخی از مناطقی که باید بهینه شوند شامل عناوین صفحه، توضیحات متا (meta descriptions)، عنوان‌های alt در تصاویر، لینک‌های داخلی و متنی که لینک روی آن قرار می‌گیرد (anchor text)، URLها و موارد دیگر است.

ما به شما پیشنهاد می‌کنیم زمانی را برای خواندن چک لیست نهایی ما در ادامه اختصاص دهید تا بدانید که چگونه بخش On-Page در سئو را مدیریت و مطالب خود را بهینه کنید.

بخش‌هایی که در On-Page باید بررسی شود شامل موارد زیر است:

  • عنوان (Title)
  • آدرس اینترنتی (URL)
  • توضیحات متا (Meta Description)
  • کلمات کلیدی و کلمات مرتبط معنایی
  • بررسی تگ‌های هدینگ (H1 … H3)
  • محتوای ویدئو
  • تصاویر
  • طول محتوا
  • خوانایی
  • لینک داخلی
  • دکمه‌های اشتراک گذاری اجتماعی
  • محتوای تکراری (Duplicate Content)
  • قابلیت کروال شدن (Crawlability)
  • سرعت بارگیری صفحه
  • سازگاری با موبایل
  • نشانه گذاری‌ها (Markups)

عنوان (Title)

به عنوان یک سئوکار، مطمئناً قدرت یک عنوان خوب را درک می‌کنید. عنوان خوب برای جلب توجه کاربر و افزایش CTR صفحه بسیار مهم است.

کاربران عنوان شما را در SERP مشاهده می‌کنند و اگر آن را دوست نداشته باشند یا نیاز آنها را برطرف نکند، به احتمال زیاد روی مقاله کلیک نمی‌کنند. از نظر سئو، منطقی است که کلمه کلیدی خود را در عنوان قرار دهید.

عنوان نه تنها برای کاربران، بلکه برای خزنده‌ها نیز مهم است. بنابراین مطمئن شوید که تگ‌های عنوان را در صفحه خود دارید. همچنین توجه داشته باشید که تگ و عنوان H1 شما لزوماً نباید یکدیگر را تکرار کنند، اما بهتر است که با یکدیگر مرتبط باشند.

URL

قبل از هر چیز، آدرس URL شما باید توصیفی و معنی‌دار باشد و البته URL مکان بسیار خوبی برای کلمات کلیدی شماست. همچنین فراموش نکنید که در طول زمان ممکن است بخواهید محتوای خود را به روز کنید (از جمله عنوان)، بنابراین مطمئن شوید که URL شما همیشه سبز است و بعداً می‌تواند روی محتوای کمی یا حتی کاملا متفاوت جوابگو باشد. اگر تصمیم به تغییر URL دارید، برای جلوگیری از ایجاد ریسپانس کد ۴۰۴، ریدایرکت را فراموش نکنید.

طول URL شما مهم نیز است؛ بهتر است آن را خیلی طولانی نکنید. همچنین وقتی صحبت از ساختار URL می‌شود، استفاده از زیرخط به عنوان جدا کننده کلمه توصیه نمی‌شود.

توضیحات متا (Meta Description)

این نکته را به یاد داشته باشید که توصیف متا به هیچ وجه بر رتبه بندی موتور جستجوگر شما تأثیر نمی‌گذارد، اما باید به کاربران خود فکر کنید. اگر این توضیحات خوب نوشته شده باشد، به شما کمک می‌کند مقاله یا صفحه بهتر شناسایی شود و به نرخ کلیک نیز کمک می‌کند.

اگر این قسمت را خالی بگذارید، گوگل مجبور است که خودش بخشی از متن را انتخاب کند و در توضیحات متا قرار دهد. وقتی این اتفاق می‌افتد، ممکن است یک عبارت تصادفی از صفحه را آنجا پیدا کنید که به درد کاربران نمی‌خورد. همچنین با نوشتن توضیحات متای منحصر به فرد برای هر صفحه از توضیحات تکراری متا در صفحات مختلف جلوگیری می‌کنید.

کلمات کلیدی و کلمات مرتبط معنایی

برای ارائه مناسب‌ترین نتایج به کاربران برای عبارات جستجوی خاص خود، از کلمات کلیدی مورد نظر خود در ۱۰۰ تا ۱۵۰ کلمه اول متن استفاده کنید و با قرار دادن کلمات معنایی مرتبط، وزن به متن خود اضافه کنید.

سئو on-page شامل چه مواردی می شود؟ 

سئو on-page شامل چه مواردی می شود؟ 

سئو on-page، شامل کلیه عملیات پایه و اساسی سئو است که می توانند بطور مستقیم در یک وب سایت اعمال شوند ، تا به بهبود موقعیت رتبه موتور جستجوگر خود کمک کنند. برخی از رایج ترین ویژگی های سئو on-page عبارتند از:

محتوا

محتوا برای کاربران و موتورهای جستجو بسیار مهم است و می تواند اشکال مختلفی از جمله متن HTML، تصاویر، فیلم‌ها، دستور العمل ها، اینفوگرافیک‌ها و موارد دیگر داشته باشد. محتوای وب سایت شما گزاره اصلی آن است و آن را منحصر به فرد می کند. همچنین محتوای وب سایت باید به سؤالاتی مانند “چرا من باید از وب سایت شما بازدید کنم؟” یا “در این وبسایت چه چیز مفیدی برای من وجود دارد؟”  پاسخ بدهد. اگر وب سایت شما محتوای با کیفیت نداشته باشد، ویژگی های دیگری که به توضیح آن ها میپردازیم بی فایده خواهند بود.

کلمه کلیدی

انتخاب دقیق کلمات کلیدی مورد استفاده در سراسر وب‌سایت شما خیلی مهم است و بخشی جدایی ناپذیر از سئو on-page است. اما با این وجود ، اگر بار‌ها و بار‌ها به صورت تکراری از کلید واژه‌های اصلی استفاده کنید بی تاثیر خواهد بود و این کار کمکی به وبسایت شما نخواهد کرد. زیرا از زمان راه اندازی الگوریتم RankBrain گوگل و تغییر آن به تکنولوژی یاد گیری ماشین، گوگل بدون نیاز به کلید واژه های اصلی که بار‌ها و بار‌ها تکرار شده اند، قادر به درک بهتر زمینه وب سایت‌ها است.

هنگام طراحی کلمات کلیدی توجه داشته باشید که از کلمات کلیدی با طول بلند، کلمات کلیدی LSI، و انواع دیگر کلید واژه ها استفاده کنید. کلمات کلیدی با طول بلند شبیه به عبارات رایج یا سؤالاتی است که توسط افراد در مکالمات استفاده می شود و می توانند به بهینه سازی وب سایت شما برای جستجوی صوتی کمک بسیاری بکنند. بنابراین بهتر است وقت زیادی برای انتخاب کلمات کلیدی مناسب بگذارید زیرا انتخاب نادرست کلمه کلیدی مانند رفتن به بیابان بدون قطب نما یا نقشه است!

برچسب های متا

برچسب های متا یا عنوان و توضیح متا، عناوینی کوتاه و توضیحی هستند که در زیر URL وب سایت در صفحه نتایج موتور جستجو ظاهر می شوند. برچسب های متا همیشه باید به شکلی نوشته شوند که محتوای صفحه را توصیف کنند و همچنین باید مناسب‌ترین کلید واژه ها را در بر داشته باشند، تا بتوانند توسط موتور های جستجو به راحتی بازیابی شوند.

متن جایگزین

متن‌های جایگزین برای توصیف متن تصاویر مورد استفاده قرار میگیرند و به موتورهای جستجوگر کمک می‌کنند تا زمینه و موضوع یک تصویر را با استفاده از متن آن شناسایی کنند. همچنین به کاربران کمک می کند تا اگر به دلایلی خاص قادر به دیدن تصاویر نبودند، با استفاده از متن آن بفهمند که موضوع عکس چیست. درج کلمات کلیدی مربوطه برای تصویر، ضمن توصیف دقیق آن، می تواند به موتورهای جستجو در درک و شناسایی بهتر محتوای یک صفحه کمک کند و همچنین باعث میشود که تصویر رنک بالاتر و بهتری داشته باشد. در ایالات متحده، متن‌های جایگزین برای تصاویر برخی از وبسایت‌ها الزامی است.

عنوان‌ ها

از آنجایی که عناوین بزرگترین کلمات در یک صفحه هستند ، موتورهای جستجو وزن و ارزش بیشتری از سایر مطالب صفحه به آنها می دهند. پس به همین دلیل است که هر وبسایت همیشه بهترین و مناسب ترین کلمات کلیدی را در عنوان هر صفحه خود به کار میبرد تا موتورهای جستجو بتوانند زمینه محتوای صفحه را بهتر بشناسند.

ساختار URL

داشتن ساختارهای URL سازمان یافته به موتور‌های جست و جو این امکان را میدهد که به راحتی در وبسایت شما از صفحه‌ای به صفحه ی دیگر بروند و در نتیجه وب سایت شما برای بازدید کنندگان کارآمد تر خواهد شد. یک ساختار URL  مناسب و سازمان یافته برای ساختار وب سایت شما و همچنین گردش موتور جست و جو در صفحات مختلف آن بسیار مهم است.

SSL / HTTPS

با تأکید گوگل بر EAT (تخصص، تأیید اعتبار، قابلیت اطمینان)،  فعال کردن SSL (لایه سوکت ایمن) ، هیچگاه برای بهبود امنیت، قابلیت اطمینان و میدان دید یک وب سایت مهمتر نبوده است. SSL با جلوگیری از ورود شخص سوم بین وب سرور شما و وب سرور کاربر، وبسایت امن تری ایجاد میکند و اینگونه اطمینان حاصل میکند که هرگونه اطلاعات وارد شده در سایت کاملاً بی خطر است. موتورهای جستجو مانند گوگل نیز سایتهایی را که SSL فعال دارند ترجیح می دهند و به معنی است که آن سایت‌ها بیشتر در صدر نتایج جستجو ظاهر می شوند و بیشتر در معرض دید کاربران قرار میگیرند.

لینک داخلی

لینک های داخلی به وب سایت شما این امکان را میدهد که رتبه ی صفحه (PR) را در سراسر آن توزیع کنند، و به موتور های جست و جو ساختاری ارائه میدهد که با استفاده از آن  بتوانند خیلی راحت تر در وبسایت گردش کنند. لینک های داخلی اگر ساختاری مناسب داشته باشند می توانند به نگه داشتن و مشغول کردن کاربران برای مدت زمان طولانی تر در وبسایت کمک کنند. توجه کنید ساختار لینک داخلی را به درستی سازمان دهی و برنامه ریزی کنید، زیرا لینک های داخلی در صورت اجرای نادرست می توانند بر عملکرد وب سایت شما تاثیر منفی بگذارند.

سرعت صفحه

سرعت صفحه برای عملکرد آنلاین وب سایت ها مهم است ، زیرا صفحاتی که با سرعت کمی بارگیری می شوند، باعث میشوند که کاربرانی که صفحات شما را بازدید میکنند نا امید شوند و وب سایت را ترک کنند. برای افزایش سرعت صفحات در وب سایت خود به این موارد توجه کنید:  بهینه سازی اندازه فایل های تصویری، کاهش تغییر مسیر ، بهبود عملکرد و پاسخگویی خوب به موبایل و به حداقل رساندن مقدار CSS و Javascript. در انجمن سئو هنوز بحث هایی درباره ارزش و وزن سرعت صفحه در الگوریتم رتبه بندی گوگل وجود دارد ، اما اکثر SEO ها اطمینان دارند که سرعت صفحه یک عامل بسیار مهم در رتبه بندی است.

فرق بین سئو off-page و سئو on-page چیست؟

ممکن است بسیاری از شما تصور کنید که همه موارد بهینه سازی موتور جستجو (SEO) فقط مربوط به یک دسته میشوند ،اما در واقع دو شاخه کاملاً مجزا برای SEO وجود دارد که برای بهینه‌سازی درست وب سایت باید به آنها توجه کنید:  on-page وoff-page .

به عنوان یک شرکت بازاریابی دیجیتال که خدمات بسیاری در زمینه بهینه سازی موتور جستجو ارائه می دهد، تاکید میکنیم که دانستن تفاوت سئو on-page و off-page بسیار مهم است. برای اینکه تفاوت این دو را بهتر درک کنید، مروری بر بهترین شیوه های رایج سئو خواهیم داشت.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.